Bu köpekler de nereden çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Bu köpekler de nereden çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 13:39

HOLLYWOOD’un kalbi ‘Los Angeles’ta yılın son otomobil fuarı önceki gün kapılarını açtı. Fuarda tanıtılan yeni SUV modelleri arasında kuşkusuz en dikkat çekeni Subaru Ascent oldu. Çünkü Subaru’nun en büyük modeli olan Ascent’in tanıtımı sırasında sahneye birbirinden şeker 8 köpek çıktı. Japon markanın reklamlarında da oynayan labrador ve golden retriever’dan oluşan 8 kişilik Barkley Ailesi tanıtımda yer alanları şaşkına çevirdi.

Haberin Devamı

BAŞKAN ÇIKARDI
Subaru Amerika’nın Başkanı Tom Doll, kapıları açmasıyla sırayla araçtan inen sevimli köpekler şaşkın kalabalığa poz bile verdi ve fuarın adeta yıldızı oldular.

Bu köpekler de nereden çıktı


Barkley Ailesi ile tanıtılan Ascent, 7 kişilik oturma kapasitesi ve dev boyutlarıyla “En Büyük Subaru” unvanına sahip. Ascent’te geliştirilen turbo beslemeli, direkt enjeksiyonlu 2.4 litrelik bir boxer motor kullanılıyor. 3 sıra oturma kapasitesiyle ailelerin tercihi olması beklenen Subaru Ascent, görüntüsüyle heybetli ve yetenekleriyle benzersiz olmayı hedefliyor.

Üstü açıktan aile aracına

KÖPEKLİ Ascent tanıtımıyla birlikte fuarın en dikkat çeken tarafı sergilenen yeni SUV modellerinin sayısındaki artıştı. Normalde film yıldızlarının anavatanı olan sürekli güneşli bir şehirde herkes çok sayıda üstü açık lüks spor otomobiller görmek isteyebilir.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıla kadar gerçekten de görüyorlardı. Ama bu yıl diğer fuarlarda olduğu gibi Los Angeles’ta da artık ailelerin tercih ettiği araçların sayısının arttığı gözlemlendi. Yeni üstsüz otomobiller vardı ama hemen hemen her markanın standında yeni bir SUV modeli dikkatimizi çekti.

Bu durum 365 gün güneşin olduğu bir şehirde bile artık ailelerin fonksiyonel ve geniş araçları tercih ettiğini ortaya koydu. Subaru Ascent, Hyundai Kona, Infiniti QX50, Nissan Kicks, Lexus RX 350L, Lexus LS 570, Lincoln Nautilus, Lincoln MKC, Volkswagen Tiguan R-Line, Range Rover SVAutobiography ve Jeep Wrangler dünyada ve Amerika’da ilk kez vitrine çıkan SUV modelleri oldu.

Bu köpekler de nereden çıktı


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!