Bu kıyafetleri yanınıza almadan tatile çıkmayın!

Güncelleme Tarihi:

Bu kıyafetleri yanınıza almadan tatile çıkmayın
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2016 15:02

Tatil hazırlığının en önemli adımı bavul hazırlığı... Seyahat boyunca kolaylık sağlayacak tüyolar yazımızda.

Haberin Devamı


Tatile çıkan kadınların aklındaki en büyük sorulardan biri nasıl tatil bavulu hazırlayacağıdır. Hem bavulu fazla doldurmayan hem de fonsiyonel ve şık kıyafetler tatil bavulunun olmazsa olmazlarını oluşturur. Bavulu akıllıca hazırlamanın yolu öncelikle tatil süresini ve yapılacak aktiviteleri göz önünde bulundurmak. Bunun yanında birbirleriyle kombinleyeceğiniz renk ve tasarımda modeller seçmek de seyahatiniz süresince size oldukça kolaylık sağlar. İşte tatilde tercih edebileceğiniz kıyafetler:

 

1. KISA ŞORTLAR

Bu kıyafetleri yanınıza almadan tatile çıkmayın

Özellikle plajda ve akşamüstü gezmelerinde sıkça tercih edilen kısa şortlar tatil bavulunun vazgeçilmez kıyafetlerindendir. Keten veya pamuklu kumaştan şortlarla hem terlemeyi önleyebilir hem de hafif bir tatil geçirebilirsiniz. Bunun yannda son zamanların modası jean şortlar da hem beachlerde hem de akşamları spor ayakkabı ve tshirtlerle bohem-rahat bir görüntü sunmaya yardımcı olur.

 

2. KİMONOLAR

Haberin Devamı

Bu kıyafetleri yanınıza almadan tatile çıkmayın

Son yılların en trend yaz giysisi belki de kimonolar. Hem şık hem de stil sahibi bir dokunuşla plajlarda havalı bir görünümün anahtarı olan kimonolar pek çok kumaş seçeneğiyle ön plana çıkmakta. Mayo ve bikininize uygun desenlerle kimonoları tercih edebileceğiniz gibi püsküllü veya örgü detaylı kimonolarla görünümünüzü zenginleştirebilirsiniz.

 

3. BÜSTİYERLER

Bu kıyafetleri yanınıza almadan tatile çıkmayın

Bu yaz her renkte büstiyer çok moda. Etnik desenli büstiyerlerle bohem bir şıklık yakalamanın yanında file ve transparan detaylı büstiyerlerle de oldukça cool ve havalı görünmek mümkün. Büstiyerlerinizi özellikle yırtık jean şortlarla kombinlemelisiniz.

 

4. BİKİNİLER

Haberin Devamı

Bu kıyafetleri yanınıza almadan tatile çıkmayın

Yaz bavulunun en önemli parçası olan bikiniler bu yaz tasarımlarıyla adeta plajlara meydan okuyor. Volanlı bikini üstlerinden fırfırlı modellere, deri görünmlü modellerden file detaylı ve yüksek belli modellere kadar çok geniş skalada yer alan bikini tasarımları her tarza uygun bir seçenek sunuyor. Bikiniyi tahtından indirmeye kararlı olan mesajlı oyuk kesim mayolar ise trend sahibi görünmek isteyenlerin yeni tercihleri arasında yer alıyor.

 

5. UZUN ELBİSELER

Bu kıyafetleri yanınıza almadan tatile çıkmayın

 

Yaz şıklığını tamamlayan uzun elbiseler kadınların vazgeçemediği kıyafet tercihlerinin başında geliyor. İnce kumaştan uçuşan yapılarıyla her daim kadınların yaz dolabında bulunan bu elbiseler özellikle beyaz ve doğal tonlarda tercih edilebilir ve natürel aksesuar detaylarıyla görüntü tamamlanabilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!