Bu kez lösemili çocuklar için sahne aldılar

Güncelleme Tarihi:

Bu kez lösemili çocuklar için sahne aldılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2018 12:34

Bu kez lösemili çocuklar için sahne aldılar

Haberin Devamı

İZMİR'in Seferihisar ilçesindeki Ulamış Köy Tiyatrosu, İstanbul ve Ankara'nın ardından İzmir'de sahneye çıktı.

Gündüzleri bağ ve bahçede çalışıp akşamları tiyatro eğitimi alan Seferihisar'ın Ulamış köylüleri, performanslarıyla isimlerinden söz ettirmeye devam ediyor. İstanbul Maltepe ve Ankara Çankaya Belediyeleri'nin misafiri olarak sahneye çıkan ve büyük beğeni toplayan köylüler, eğitmenleri Vedat Murat Güzel öncülüğünde bu kez İzmir Sabancı Kültür Merkezi'nde 'Yaşamın İçinden' isimli oyunlarıyla sahne aldı. Biletlerin 25 liradan satıldığı oyunda, salon tamamen doldu. Oyundan elde edilen gelirin, Ege Lösemili Çocuklar ve Onkoloji Derneği'ne bağışlanacağı belirtildi.

Seferihisar Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, "Ulamış köylülerimiz başarıları ve duyarlılıklarıyla bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Bu ekip, imkan verildiği takdirde insanların neler başarabileceğinin bir kanıtı. Bu akşam lösemili çocuklar yararına sahne almaları ve amatör ruhla o salonu doldurmaları müthiş bir başarı. Eğitmenimiz Vedat Murat Güzel ve tüm tiyatrocularımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Seferihisar Belediyesi Tiyatro Eğitmeni Vedat Murat Güzel ise, "Tiyatromuzla gurur duyduk. Lösemili çocuklar için ciddi bir bağış topladılar salonu doldurdular. Böyle anlamlı bir projede sanat yoluyla hasta çocuklara destek olan oyuncularımı gönülden kutluyorum. Başta sayın Başkanım Tunç Soyer olmak üzere bize destek veren tüm belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!