'Bu Kez Başka' kitabı okurlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Bu Kez Başka kitabı okurlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2016 12:38

Yazar Selda Yurt, Puslu Yayıncılık’tan çıkan yeni romanı “Bu Kez Başka”da, bizleri otuz yıl öncenin Bodrum’unda başlayan bir yasak aşk hikayesinin peşinden sürüklüyor.

Haberin Devamı

Mutlu bir çocukluk ve gençlik döneminden geçen Öykü, anne-babasının tek ve kaygısız kızı iken 80’li yılların sonuna doğru Bodrum’la tanışır. Hayatına mutlu mesut burada devam etmeye o anda karar verir. Yaşadığı büyük acı Öykü’nün hayatı, kendini, her şeyi sorguladığı ilk gerçek travmadır. Etrafında O’nu seven dostları sayesinde tekrar hayata tutunmuşken, bu sefer de gerçek aşkla tanışır. Bu aşk, Öykü’yü yerden yere vurur ve bir hastalık gibi her organını sarar.

Roman, bir yandan genç kahramanın aşk, ihtiras, tutku, özgürlük duygularıyla derinden tanışmasını hikâye ederken, diğer yandan doğup büyüdüğün yerden çıkıp Bodrum’da yeniden ayakta kalma mücadelesi ve yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen hayata tutunma konularını işliyor. 
 
Bu Kez Başka” ‘Siz beyler ve bayanlar; İlk görüşte yasak aşka inanır mısınız? Ya da nereden başlanır yasak ilişkiye?  Hem de Bodrum’da!’ sorusunu okuyucunun kendisine yeniden sormasını sağlıyor.

Haberin Devamı

Bu Kez Başka kitabı okurlarla buluştu

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!