Bu kadar transfer yeter

Güncelleme Tarihi:

Bu kadar transfer yeter
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2010 10:43

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Işın Çelebi, yapılan transferlerin doğru olduğunu söyledi.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda açıklama yapan Çelebi, “Böylesine futbolcuların gelmesinde Rijkaard ve Neeskens’in varlığının büyük bir önemi var. Kendilerini kutluyorum, ama 4. bir transfere gerek olmadığını düşünüyorum. Altyapı oyuncularımıza şans tanımak gerekiyor. Galatasaray’ın Avrupa’daki ünü ve saygınlığı her geçen gün artıyor” dedi.

İşte Işın Çelebi’nin sözleri:

RIJKAARD VE NEESKENS TRANSFER YAPMAMAZI KOLAYLAŞTIRIYOR

Bir taraftar olarak yapılan transferlerden memnunum. Sonuç itibariyle bu bir show-business dünyası. Yapılan transferler taraftarın ilgisini, heyecanını arttıracak transferler.

Transferlerin en önemli özelliği de genç ve yetenekli olmaları. Bu Türk futbolu için de şans… Böylesine futbolcuların gelmesinden Rijkaard ve Neeskens’in büyük etkisi var.

Adnan Polat, Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Adnan Sezgin bu transferleri gerçekleştirdi. Kendilerini kutluyoruz.

AVRUPA’DA G.SARAY’IN SAYGINLIĞI GİTTİKÇE ARTIYOR

Avrupa’da yapılan anketlerde görüyoruz. Türkiye’de önce İstanbul, sonra Galatasaray tanınıyor. Münih’te yaşayan iki çok önemli Alman bankacıyla toplantım vardı. Onlar Bayern Münih’i tutuyorlar. Ama uzun süre Galatasaray’dan bahsettik. Galatasaray, Avrupa’da ciddi anlamda saygınlığı bulunan bir kulüp.

BU KADAR TRANSFER YETER

Transfer konusunda ben taraftar olarak konuşmak istiyorum. Gönlüm altyapıdan çıkan arkadaşların oynatılmasında yatıyor. Emre Çolak’ı görüyoruz. Semih’in, Çetin’in oynamasını istiyor. Bu kadar transfer yeter. Bir başka transfere gerek yok. Yabancılarımızın hemen hemen hepsi ülkelerinin milli takımlarında oynuyorlar. Bizim açımızdan bu kadar yabancı transferi yeterli. Altyapıdan yetişen arkadaşlara da şans tanınması gerektiğini düşünüyorum.

Semih’le Ankaragücü maçı dönüşünde karşılaştım. Daha etkin olsa, Aydın ve Emre Çolak daha çok oynasa daha iyi olur. Örneğin Bursaspor’da Sercan’ın başarısı da beni mutlu ediyor.

RİVA PROJESİ HAKKINDA BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEĞİZ

Riva Projesi’nde sona doğru yaklaşıyoruz. Önümüzdeki haftalarda bu konuda bir açıklama yapacağız. Stat inşaatımızdaki çalışmalar iyi gidiyor. Yapımla ilgili belirlenen takvimde bir aksama yok.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!