Bu işler çok karışık

Athena’nın ikiz üyeleri Gökhan ve Hakan Özoğuz, geçtiğimiz gece 28. doğum günlerini Nişantaşı’ndaki Evo adlı barda kutladı.

Doğum gününe katılanlar arasında Levent Yüksel ve adı son günlerde hem Levent Yüksel hem de Gökhan Özoğuz ile anılan manken Cansu Dere de vardı. Gökhan ‘Cansu’yla birlikteyiz diye yazmayın, sonra Okan ağabey (Bayülgen) kızıyor’ diyerek aralarında bir ilişki olmadığını anlatmaya çalışırken, Levent Yüksel ise güzel mankenle sadece yakın arkadaş olduklarını dile getirdi. Dere’nin gecenin sonunda tek başına taksiyle ayrıldığı mekanda bulunan ilginç isimlerden biri de Gökhan Özoğuz’la ilişkisi birkaç ay önce biten Selin Toktay’dı. O da meslektaşı Cansu Dere gibi gecenin sonunda yalnız çıktı bardan... Bu karmaşanın uzağında kalan Hakan Özoğuz ise ikizinin aksine nişanlısı Neşe Sayles’le süren istikrarlı ilişkisinden çok memnun görünüyordu...

Böyle çekmeyin

Ramazanın ilk iftar yemeğinde İbrahim Tatlıses ve Bülent Ersoy ile Güneyli Kebap’ta buluşan Muazzez Ersoy, yemeğe blue jean pantolonla geldiği için gazetecilerle köşe kapmaca oynadı! ‘Bugün beni çekmeyin, kot pantolonumla güzel görünmüyorum, zaten hiç kot giymem’ diyen sanatçı, buna rağmen ısrarları kıramadı ve poz vermekten kaçamadı.

Yaş farkının önemi yok

Hakan Ural, 20’li yaşların başındaki sevgilisi Ezgi Can’la Akmerkez’in fast food katında KELEBEK objektifine yakalandı. Önce sandviç yiyip karınlarını doyuran sevgililer, daha sonra Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde birçok ödül kazanan Yazı Tura adlı filmi izlemek üzere sinemaya girdi. Ural, sevgilisi ile arasındaki yaş farkının önemli olmadığını belirtti.

Ersoy için özel koltuk

Bülent Ersoy, Ramazan ayının ilk günü birkaç sanatçı dostuyla Güneyli Kebap’taydı... Mekanda hem arkadaşlarından hem de servis görevlilerinden büyük saygı gören sanatçı için özel bir koltuk bile ayarlandı. Masaya getirilen geniş koltuğa kurulan Ersoy’a, rahat etmesi için minderlerle takviye yapıldı. İbrahim Tatlıses de saygıda kusur etmedi ve iftar yemeğinin sonunda onu elinden tutarak araca bindirdi ve evine kendisi bıraktı.

Öykü görmesin

Kargo grubunun solisti Koray Candemir, uzun süredir sunucu Öykü Serter’le aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz gece Crystal Club’ta rockçı Aslı ile eğlenen Koray, aynı otomobil içinde fotoğrafları çekilince rahatsız oldu. Direksiyona geçen Aslı ise rahat tavırlarıyla dikkat çekiyordu.

Çok mutluyuz

Hakan Tankut, şirketi Ser Group Kumaşçılık’taki yoğun işlerinden fırsat buldukça, kendini arkadaşlarıyla birlikte dışarı atıyor. Türk-Grek tarzındaki albümüyle listelere hızlı bir giriş yapan Ziynet Sali ile geçtiğimiz günlerde objektiflere yakalanan Tankut, ‘Ziynet’le seviyeli bir beraberliğimiz var. Dedikodulardan uzak duruyoruz’ dedi. Tankut, böylece iş hayatında yakaladığı başarıya, özel hayatındaki mutluluğu da eklemiş oldu.

Efkar bastı

Semra Özal geçtiğimiz günlerde Büyük Kulüp’teydi... Kanun ustası Coşkun Erdem’in 50. sanat yılının kutlandığı gecenin şeref konuklarından olan Özal, İbrahim Tatlıses’in şarkılarına da eşlik etti. Bir ara durgunlaşıp bir puro yakan ve gece boyunca purosundan derin derin nefesler çeken Semra Hanım’ın, küçük oğlu Efe Özal’ın boşanıyor olmasına çok üzüldüğünü konuşuyor dostları...

Kuaförden havluyla fırladı

Ç
ağla Şikel, Etiler-Alkent’teki Toni&Guy adlı kuaförün açılışında görev aldı. Saçlarında farklı modeller denenen Şikel, daha sonra bir başka işe yetişmek üzere oradan ayrıldığında saçları hálá ıslaktı. Özel şoförünün kullandığı araca binmeden önce başına havlu sararak, soğuk algınlığı riskine karşı önlemini aldı kendince Şikel!

Hatırası var

C
az şarkıcısı İlham Gencer, geçtiğimiz gün Sakıp Sabancı’nın 15. ve son kitabı olan ‘Her Şeyin Başı Sağlık’ın tanıtımının yapıldığı Sabancı Center’daydı... Tanıtıma oğlu Bora Gencer’le gelen İlham Bey’in kolunda, merhum işadamı Sakıp Sabancı’nın yıllar önce kendisine hediye ettiği saat vardı.
Yazarın Tüm Yazıları