Bu iş fazla yürümez

İstanbul Büyükşehir Belediye yine Beşiktaş' a bela oldu.

Haberin Devamı

Olimpiyat Stadı'nda oynanan maç 1-1 bitti. 2 puanı kaçıran taraf ise İstanbul B.B. oldu.

Carlos Carvalhal yönetiminde ki İ.B.B. dün akşam gerçekten iyi oynadı. Ara ara Beşiktaş bu oyuna eşlik etmeye çalışsa da, malesef üretken olamadı.

Çok açık ve seçik dile getiriyorum. Belki bazı arkadaşlar bana kızacaklar ama,  Samet Aybaba' nın Beşiktaş' a verebileceği birşeyi olduğu görüşünde değilim. Geldiği günden beri de ilk defa konuşuyorum. Beşiktaş' ın ruhu, duruşu diyen bir teknik adamın ne bir kariyeri, ne iyi bir mazisi ne de " FEDA" sı var.

Geldi ve kendini kanıtlamak adına çok radikal kararlara imza attı. Samet hoca radikal kararlara imza atarken de, yönetim kurulundan en ufak bir ses çıkmadı. Beşiktaş belki de tarihinin en kara dönemlerinden birisini geçiriyor.

Haberin Devamı

Takımda en fazla güven veren Ernst' le yolları ayırdı. Quaresma' yı kampa götürmedi ve takımda düşünmüyor.

Beşiktaş' ın çocuğu dediğimiz ama, bizleri derinden yaralayan Batuhan' ı takıma aldı ve o Batuhan' a dünyanın parasını verdiler. Batuhan' ın  zayıflayıp forma giymesi, inanın sezon sonunu bulur.

Geçen senenin en başarılı oyuncusu Egemen' i ezeli rakibine kaptırdılar. Boşluğunu doldursun diye gidip Escude' yi aldılar ama, dün akşam oyuncuya forma bile vermedi.

Berat' ı bu sezon para verip transfer ettikten sonra, bedelsiz kiraladılar. Samet Aybaba' nın gençlere önem verdiği doğrudur. Peki nerede Muhammet, Sezer, Cumali ve birçok genç. Oğuzhan ve Olcay' a verilen o kadar paranın karşılığı çıkar mı ? Elinde o kadar yetenekli gençler varken, futbol yaşlarının sonunda olan  McGregor' yi neden bu takıma aldın. Rüştü' ye neden "hainlik" ettiniz. Umut Kaya' yı neden bedelsiz kiraladınız. Dün akşam ki maçta yedek kaleci kimdi ?

İnanın parasızlıktan ağlayan Beşiktaş' ın bu sezon eften, püften harcadığı paraya kimler alınmazdı. Samet Aybaba' nın da aldığı ücret ortadır.

İstanbul B.B. maçından sonra Aybaba' nın yaptığı açıklamalarda bir hayli komikti. Takım dün akşam ki maçtan çok, önümüzde ki hafta oynanancak olan Galatasaray maçına konsantre olmuş. Sanki önümüzdeki hafta şampiyonluk haftası. Oynayamadık, takım olamadık ve zamana ihtiyacımız var gibi bahaneler varken verdiği demeç beni gerçekten güldürdü. Bakalım Galatasaray maçından sonra çıkıp ne diyecek. Hem Fikret Orman hem de Aybaba' nın bu takımın başında çok fazla kalacağı inancında değilim. "Bu iş fazla yürümez"

Haberin Devamı

Bir de, Quaresma - Baros takası var gündemde. Yönetim böyle bir karar verirse maçlara kim gidir bilemem ama, bu sezon ki kombine satışları da ortadır ve bunu yaratan da, hem teknik adam, hem de yönetim kuruludur.

Herkesin bayramını kutluyorum.

 

Yazarın Tüm Yazıları