BU İLİŞKİ CİDDİ

Güncelleme Tarihi:

BU İLİŞKİ CİDDİ
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2012 16:29

Haberin Devamı

05-01-2012 KELEBEK VİP ADRES
HABERLER

BU İLİŞKİ CİDDİ

Ahmet Bayer’in eski eşi Sinem Yıldırım ile Seren Serengil’in 1,5 yıl önce boşandığı Musa Aytun arasındaki yakınlaşmayı ilk kez bu köşede okumuştunuz.

İlk kez Hello dergisinin Akaretler’deki sokak partisine birlikte gördüğüm Yıldırım ve Aytun’un tedirgin hallerinden şüphelenenmiş, fotoğraflarını çekmiştim. Hislerim beni yanıltmadı.

Son günlerde sık sık İstanbul gecelerinde boy gösteren ikili, yeni bir aşka yelken açmış. Son olarak Etiler Şamdan’da eğlenen sevgililer, duyduğuma göre birbirlerini tanıma aşamasındaymış...

*

Başkana tebrik
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yılbaşı için Nişantaşı caddelerini adeta gelin gibi süslemişti. Yılbaşı kutlamalarının adresi haline gelen Abdi İpekçi Caddesi’ni bir alışveriş ve eğlence merkezine dönüştüren Sarıgül, önceki gün Nişantaşı’ndaki Beymen Brasserie’de Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç’la buluştu. Tahire Demircan’ın eşlik ettiği Koç, Nişantaşı’na yaptığı katkılardan dolayı Sarıgül’ü tebrik etti. Sarıgül ve Koç, yılbaşı ağacının altında hatıra fotoğrafı da çektirdi.
resimaltı: Berna Tokar, Hüsamettin Özkan

*

Haberin Devamı

En güzel hediye
İşadamı Moris Kohen, 2010’un mayıs ayında Merve Kotil’le evlenerek bekarlığa veda etmişti. Anne-baba olmak için vakit kaybetmek istemeyen çift, 2011’in son günlerinde ilk bebeklerini kucakladı. 2012’yi Cem adını verdikleri oğullarıyla karşılayan Kohen çifti, mutluluklarını “En güzel yeni yıl hediyemizi aldık” sözleriyle dile getirdi. 

*

Şarkılı dansözlü kutlama
Sexyy-S Mayoları’nın sahibi Seval Birinci, Akaretler’deki Kalamata Meyhanesi’nde yeni yaşını kutladı. Yılmaz Morgül ve Seda Üren’in şarkıları, dansözün kıvrak dansları eşliğinde kutlama yapan Birinci’yi bu mutlu gününde arkadaşları da yalnız bırakmadı. Gecenin sürprizi, Birinci için özel efektlerle hazırlanan fotoğrafıydı...

KISA KISA
---------
İstanbul’un yıldızı
UNICEF Türkiye işbirliğiyle, çocukların eğitimine destek olmak amacıyla düzenlenen “Stars of İstanbul” adlı açık hava sanat etkinliği, bugün yapılacak müzayede ile sona eriyor. Müzayedenin favori yıldızı, Bebek RedCat’in sahibi, dövme sanatçısı M. Emrah Çakın’ın imzasını taşıyan eser. Çakın’ın Hilton Oteli’nde sergilenen, Çin ejderhası ve çocuk motifli “Çocuk Kalbi” adlı eseri, SMS ile yapılan oylamada en beğenilen yıldızlar arasına girdi.

Haberin Devamı

GECE KUŞU
---------
Napoli lezzetleri
İstanbul’un Anadolu yakasının en güzel yerlerinden Göztepe’de hizmet veren Rossopomodoro, misafirlerine Napoli bölgesinin geleneksel tatlarını sunuyor. Mekân, geleneksel pişirme yöntemleriyle hazırlanan lezzetlerin yanında, şaraplarıyla da iddialı.

AJANDA
------
Perşembe eğlencesi
Nişantaşı’nın popüler mekânı Hardal, yemeklerinin yanı sıra müzikleriyle de iddialı. DJ Murat Tokuz, soulful house ve house ağırlıklı müziklerle perşembe akşamları Hardal’ın lezzetlerine eşlik ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!