Bu iki maç bize ders olacak

Güncelleme Tarihi:

Bu iki maç bize ders olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 22:12

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe ve Kardemir Karabük yenilgilerini yorumladı

Haberin Devamı

Kupadaki Fenerbahçe ve ligdeki Kardemir Karabükspor yenilgileri Beşiktaş camiasında moralleri bozmadı... Siyah beyazlı kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, “Futbolda bu tür iniş çıkışlar vardır. Hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Mağlubiyetlerin etkisinde kalmayıp, ders çıkararak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı takımın Fenerbahçe ve Kardemir Karabükspor mağlubiyetlerinden ders çıkararak, yoluna devam edeceğini söyledi.

Çebi, ligin bir maraton olduğunu belirterek, “Ligler uzun soluklu, 35-40 maç oynanıyor. Zaman içinde performans ve motivasyonların düştüğü zamanlar olacaktır. Son iki haftada bunu yaşadık. Futbolda bu tür iniş çıkışlar vardır. Ben ve camiamız, futbolcularımıza ve hocamıza güveniyoruz. Mağlubiyetlerin etkisinde kalmayıp, ders çıkararak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘HUKUKA SAYGILI BİR KULÜBÜZ’

ÇEBi, mahkeme kararı doğrultusunda son seçimi geçersiz sayılan divan kurulunun olağan toplantı çağrısı yapması ile ilgili olarak da konuştu. Divan kurulunun yapacağı ilk toplantının seçimli olması gerektiğini aktaran Ahmet Nur Çebi, “Divan kurulu üyelerimizden birkaçı son seçime itirazda bulundu. Mahkemeye yapılan müracaat sonucu yargı bu seçimi iptal etti. Hukukun ve tüzüğün emirlerini yerine getirmek Beşiktaş’ın asli vazifesidir. Biz mahkeme kararlarını ve tüzüğü önümüze aldık, o doğrultuda hareket edeceğiz. Bunun aksine bir durum söz konusu değildir” yorumunda bulundu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!