Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2007 00:00

deneyin

İstanbul Beylerbeyi’nde yeni bir meyhane açıldı: İnciraltı. Osmanlı’da "gedikli" denilen ruhsatlı meyhaneler, adını, barındırdığı bir özelliğinden, alameti farikasından alırmış. Mekanın ismi bu nedenle İnciraltı. Çünkü bahçesinde en az 60 yıllık bir incir ağacı var. Eski bir Rum evinde hizmete giren İnciraltı, hem meyhane geleneğinin hem de yüzyıllardır yaşayan İstanbul mutfağının sadık bir temsilcisi. Ermeni, Rum, Yahudi, Yezidi, Saray, Çerkes, Kürt, Bizans, levant mutfağından meze ve yemekleri tadabilirsiniz. Her gün 11.00- 23.30 saatleri arasında açık. Çok büyük bir yer değil. Bilemediniz 60-70 kişilik. Rezervasyon yaptırsanız iyi olur. (0216) 557 66 86

görün

Yeni koleksiyonu Milano Uluslararası Mobilya Fuarı’nda sergilenen ve tasarımları 23 ülkede satılmakta olan Tom Dixon’ın, bakır ve koni biçiminde aydınlatmalar, kauçuk sandalyeler ve daha pek çok yaratıcı objeden oluşan koleksiyonu, İstanbul Kanyon’daki Haaz tasarım mağazasında satılmaya başladı.

sürün

The Body Shop, bayrama özel kampanya yapıyor. Neroli Jasmin serisindeki tüm ürünler Şeker Bayramı boyunca 2 al 1 öde kampanyası ile satılıyor. Seride parfüm yağı, eau de toilette, vücut misti, vücut losyonu, duş jeli, sabun ve banyo köpüğü var. Fiyatları 9-34.90 YTL arasında.

kaçırmayın

Dünyaca ünlü R&B şarkıcısı Beyonce’nin 24 Ekim’de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda vereceği konserin biletleri satışa çıktı. Beyonce Türkiye’ye ilk kez Fenerbahçe’nin 100. yıl kutlamaları için gelmiş olacak. Tükenmeden almak isteyenler için biletler Biletix’te.

giydirin

Bayram için alınan yeni bir ayakkabı en çok çocuklar için anlam ifade ediyor. Ortopedik ürünleriyle ünlü Kifidis’te, hem sağlıklı hem de şık çocuk ayakkabıları bulabilirsiniz. Firmanın İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Bodrum, Antalya ve Adana’da mağazaları bulunuyor.

izleyin

iDans İstanbul Uluslararası Çağdaş Dans Festivali son haftasına girdi. Bu akşam 20.30’da garajistanbul’da, Mustafa Kaplan ve Filiz Sızanlı’dan kurulu Taldans’ın gösterisi var. "Beden topraktır, bedenim yurdumdur" fikrinden yola çıkarak oluşturdukları 11 Solum adlı iki solodan oluşan projelerini sergileyecekler. Mustafa Kaplan ve Filiz Sızanlı, Avrupa’da Türkiye’yi çağdaş dans alanında en fazla temsil eden koreograflar. Biletler garajistanbul gişesi ile Biletix’ten alınabilir.

giyin

Top model Kate Moss’un Topshop’a özel hazırladığı Sonbahar 2007 koleksiyonu vitrine çıktı. Moss’un kişisel zevkini ve eklektik tarzını yansıtan koleksiyonda, ıslak görünümlü kumaşlardan ve metalik trikolardan oluşan, punk esintili kıyafetler yer alıyor. 70’ler modası ve çan kesimlere dikkat. Ayrıca yerlere kadar inen klasik dantelli tuvaletler, parlak askılı, boncuk süslemeli elbiseler bulabilirsiniz.

yiyin

Baklavacı Dedeoğlu, Ramazan’a ve Şeker Bayramı’na özel kestaneli baklava çıkardı. Geleneksel yöntemlerle üretim yapan firmanın İstanbul’da pek çok şubesi bulunuyor. Dedeoğlu’nda, Kilis yöresine özel bir kadayıf olan Billuriye’yi de bulabilirsiniz. Baklava fiyatları 19-24 YTL arasında.

yaratın

Adidas’ın yeni basketbol ayakkabısı Team Color, ayakkabıyla birlikte verilen ve renkleri değiştirebilen üç bantlar sayesinde spor ayakkabınızı kişiselleştirmenize olanak sağlıyor. 10 renkten oluşan üç bantı kullanarak ayakkabınızı kıyafetinize uyumlu hale getirebiliyorsunuz. Fiyatı 164 YTL. Çocuk modeli 98, junior modeli ise 119 YTL.

koşun

Nike Pazar Koşuları devam ediyor. Bayramın son gününe enerjik başlamak isteyenler, İstanbul, İzmir ve Ankara’da aynı anda birkaç noktada başlayan koşulara katılabilir. Pazar buluşmaları 7.00-11.00 arasında toplam 10 bölgede gerçekleşiyor. Tam listeyi www.runturkey.com internet adresinde bulabilirsiniz. Ayrıca Nike mağazalarında broşürler dağıtılıyor.

alın

Orka Group’un 4. markası D’S Damat, bu bayram her drop ve bedende toplam 41 farklı kalıp alternatifi sunuyor. Yani almayı planladığınız pantolonun, ceketin veya takımın üzerinize oturmama ihtimali yok.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!