Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2006 00:00

gezin

4. Bebek ve Çocuk Fuarı bugün açıldı. Yüzlerce markadan 0-14 yaş grubundaki çocuklara yönelik binlerce seçeneğin bulunduğu fuarda, ailelere rahat ve eğlenceli bir bilgi platformu, ürünleri karşılaştırma ve edinme olanağı sunuluyor. İstanbul Harbiye’deki Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlik pazartesi akşamına kadar devam edecek.

dinleyin

Manga bu akşam İzmir’de bir konser verecek. Carlsberg sponsorluğundaki konseri Bornova Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki Ooze Rock Bar’da dinleyebilirsiniz.

yarışın

Cartier, güzel yazı yarışması düzenliyor. Yazı konusunda iddialı iseniz, Cartier satış noktalarında bulunan özel deftere birkaç satır karalamanız yeterli. Jürinin, katılımcılar arasından seçeceği en güzel ve karakteristik yazı, Cartier kalem ile ödüllendirilecek. Yarışmaya katılabileceğiniz satış noktaları; Nişantaşı Equinox, Akmerkez Artegioia, Metrocity Erol Saat, Cevahir Özgür Saat, Nautilius Tepe Özgür Saat, Hilton Oteli Fancy, Bakırköy Sami Kuyumculuk, Eminönü Storks Jewellery, Sirkeci Konyalı Saat, Carrefour Kozyatağı Konyalı Saat.

bakın

Koton’un yılbaşı için hazırladığı koleksiyonda ağırlıklı olarak sim, varak baskılı ürünler var. Dantel bolca kullanılmış. Broş ve çeşitli aksesuvarlarla kullanılan saten elbiseler, parlak örmeden balon etekler, sırt dekolteli elbise ve örmeler, saten kapriler bulabilirsiniz.

pişirin

Hisar, solaklara özel cezve çıkardı. Tutma sapı solda olan siyah, mavi ve bordo sap seçenekli Rio model cezve setleri sol elini kullananlar için büyük kolaylık sağlıyor.

izleyin

Beyoğlu Sıraselviler Caddesi’nde yeni açılan Lush Hip Hotel’in, kendi adını taşıyan bir tiyatro topluluğu var. Lush Tiyatro’nun ilk oyunu Kendine Ait Oda, No: 104, her hafta salı günleri izlenebilir. Mekána özel yazılmış ve yine mekándan yola çıkarak sahnelenecek oyun ile seyirci ilk kez otelde tiyatro kavramıyla tanışacak. Otelin baş odası Sedirli Oda’da 12 Aralık Salı günü 20.30’da görebilirsiniz. Emre Koyuncuoğlu’nun yazıp yönettiği oyunda Güliz Gençoğlu rol alıyor.

görün

Cam sanatçısı Felekşan Onar’ın eserleri, yarın Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki Dirimart’ta sergilenmeye başlıyor. İlişkilerden yola çıkan Felekşan Onar, kadın ve erkeğin birlikteliği, çatışmaları, ayrı düşmeleri ve tek bir vücut oluşları, çocuğun doğuşu, büyümesi ve olgunlaşması gibi beşeri olguları stilize edilmiş formlar aracılığıyla anlatıyor. Camdan heykeller 20 Aralık’a kadar görülebilir.

katılın

Gönüllülük çalışmaları ve kültür-sanat faaliyetleri için bir araya gelen ailelerin oluşturduğu Reçel Anneler grubu, yılbaşı ve bayram için ürettikleri yeni hediyelikler ile özel reçelleri, 10 Aralık Pazar günü, 09.00-17.00 arasında Dedeman Oteli Pınar Salonu’nda satacak. Reçel, krokan, tekstil ürünleri ve hediyeliklerin satışından elde edilen gelir, çeşitli yaşlarda 34 öğrencinin tüm okuma burslarını ve 10 ailenin kira, yakacak, erzak gibi temel ihtiyaçlarını karşılayacak.

yedirin

Bebelac Öğünlerim serisindeki kahvaltı ve akşam öğünlerine ikişer yeni ürün eklendi: Peynirli Pekmezli ve İrmikli Ballı kahvaltı karışımı ile gece beslenmesi için Armutlu Muhallebi ve 8 Tahıllı Elmalı. Seçimi 50 bin anneye sorarak yapmışlar. Yeni ürünler Bebelac’ın diğer ürünlerinde olduğu gibi hem lezzetli, hem de zengin vitamin ve mineral içeriği ile tam besleyici.

giyin

Sarar Interview, giyimine dikkat eden erkeklere çok geniş bir koleksiyon sunuyor. Smart-Casual ve Şık olmak üzere 2 grup var. Şık grubunda takım elbise, tek ceket ve pantolonlar bulunuyor. Siyah, ekru, gri, mor ve pembe kullanılmış. Smart-Casual grubunda ise koton ve jean pantolonlar, yünlü tek ceketler bulunuyor. Kendini daha rahat hissetmek isteyenler için.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!