Bu hafta sona ermeden...

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kaçırmayın

Evet, biletleri ucuz değil. Evet, orta yaşa gelmiş kulakların alıştığı bir sound da değil. Ama bu grubu her zaman izlemeniz de mümkün değil. Yeni, ‘‘alternatif’’ çağın eleştirel ve popüler grubu 16 temmuz Cuma akşamı saat 21.15'te Fatih Park Orman'da konser veriyor.

Garbage'dan söz ediyoruz. Geleneksel sesleri stüdyo sihirbazlığıyla eğip bükerek daha muhteşem hale getirmeye ve popu yeni bir aşamaya taşımak isteyen, keskin lirikler ve çarpıcı ezgiler kullanan Garbage'dan.

Üç Amerikalı grunge yapımcı ve bir İskoçyalı şarkıcıdan oluşan grup, özellikle ‘‘Version 2.0’’ albümünden parçalarla karşınızda. Bilet fiyatları ne yazık ki 10 milyon TL.

İzleyin

Yarım asıra yaklaşan starlığından sonra Clint Eastwood'un yönetmenliğini yaptığı 21. film gösterimde. ‘‘Gerçek Suç/True Crime.’’ Filmde Eastwood'un yanısıra Isaiah Washington, Denis Leary, Lisa Gay Hamilton ve James Woods da var. Alkolik ve kadın düşkünü iyi bir araştırmacı gazeteci. İdama mahkum bir hükümlü ile röportaj yapmaya gidince, onun masumiyetine inanır. Ancak zaman her ikisinin de aleyhine işlemektedir. Gerçek ve komplo üstüne akıcı bir film.

Katılın

Kompozisyon ve resim yarışması. Adı ‘‘Çatalhöyük, Geçmiş ve Gelecek.’’ Yarışmacılar, dünyanın bu en eski yerleşim alanının tarihi önemini, kültürel bir miras olarak değerini, geçmişten yarınlara uzanan anlamını, yazıyla veya resimle ifade edecekler. Yarışmaya katılan eserler arasından her iki kategorinin birincisi, 27-30 Ekim 199 tarihleri arasında Cambridge gezisine katılacak ve sanat tarihi ve arkeoloji kurslarını izleyebilecek. Ayrıca bir Çatalhöyük gezisi de var. Yarışmayı İngiliz Havayolları British Airways ve Radikal Gazetesi ortaklaşa düzenliyor. Son katılım tarihi 30 Temmuz 1999. Bilgi için: 0212 286 33 50 /Gülden Sincer.

Deneyin

Sıvı ruj. Zengin renkler... Dudaklarda gün boyu yoğun renk ve parıltı. Hem hassas dudak derisini, güneşin zararlı ışınlarından koruyor, hem nemlendirip yumuşatıyor, hem de renklendiriyor. Kalıcı üstelik uygulaması da kolay. Kokusu ve tadı yok ve alerji testinden de geçmiş.

Gidin

Sapanca Gölü kenarı. Kavak, selvi ve sazlıklar arasında. Üstelik bu pazar Gölgünü ilan edilmiş. Dedeman Gölevi, 18 Temmuz'da eğlenceli yarışmalardan, palyaçolara, nostaljik sokak satıcılarından antika ve elişi sergilerine uzanan bir panayır düzenliyor. Panayırda birçok firmanın yiyecek ve içecek standı da bulunuyor. Giriş üçreti 1 milyon lira, yetişkin refakatindeki 12 yaşına kadar çocuklardan da para alınmıyor. Bu pazar ailenizle keyifli bir gün geçirmek için, haydi Sapanca'ya.. Ayrıntılı bilgi için: 0212 274 88 00

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!