Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2004 01:14

sürün

L’Oreal, yeni ruju Invincible Kiss Proof için iki iddia öne sürüyor: Birincisi bu ruj bir dövme gibi kalıcı, ikincisi de öpüştüğünüzde iz bırakmıyor ve bulaştırmıyor. Bundan iyisi can sağlığı!


öğrenin

İstanbul Etiler’deki Hillside City Club’da ilginç bir eğitim başladı: Eskrim. Bu sporda, epe, flöre ve kılıç isimli üç ayrı silah kullanılıyor. Milli takımın antrenörü Meral Gören’in yönetiminde flöre ile başlayan dersler, reaksiyon hızı, denge, esneklik kazandırması açısından çok yararlı. Tel: 0212-287 85 85.


gezin

Deniz Deniz’in resim sergisi bu akşam Taksim Sanat Galerisi’nde açılıyor. Daha önce 17 karma sergiye katılan Deniz Deniz, Nurullah Berk, Sabri Berkel gibi hocalarla çalışarak resme başladı.


seçin

23. İstanbul Film Festivali için Mavi Jeans’in hazırladığı özel koleksiyon, Mavi Jeans mağazalarında satışa çıktı. Ünlü film yıldızlarının isimleri ve doğum tarihlerinin yazılı olduğu ilginç tişörtler ayrıca festival filmlerinin gösterildiği Kadıköy’deki Rexx, Beyoğlu’ndaki Atlas ve Emek sinemalarında da satılıyor.


gidin

Borusan Kültür ve Sanat Merkezi, 15 Nisan Perşembe saat 19.00’da İstanbul İtalyan Kültür Merkezi’nde flüt, viyola ve arptan oluşan Trio Opera üçlüsünün konserini düzenliyor. Güneş Uras (flüt), Ani İnci (viyola) ve Ferad Arıkan (arp), Tevfik Akbaşlı’nın Aramızda isimli parçasını ilk kez seslendirecek. Tel: 0212-292 06 55.


giyin

Ravelli markası 2004 yaz sezonu için pantolon ve şort grubunda çok iyi kalite ithal kumaşlar kullanılmış. Ketenden klasik yumuşak renklerde bir grup pantolon, blazer ceketlerle giyilebilen siyah, lacivert ve bej tonlarından tek pantolonlar, tek plili ince denimden şortlar göze çarpıyor. Tişört ve gömlekler de var.


deneyin

Mudo’nun bu sezon koleksiyonunda ketenler rengarenk. Çiçek ve optik desenler 60’lı yılları hatırlatıyor. Tabii sezonun gözdesi fırfırlı etekler ve babet ayakkabılar da var.


katılın

Şu anda devam eden İstanbul Film Festivali’nin Ustalara Saygı bölümü kapsamında 6 filmi gösterilecek olan Ken Russell, 22 Nisan Perşembe 16.00’da, Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampusu’ndaki Rektörlük Konferans Salonu’nda, The Guardian gazetesinin sinema yazarı ve festivalin Uluslararası Altın Lále Yarışması’nın bu yılki jüri üyelerinden Derek Malcom’la bir söyleşi yapacak. ‘Ken Russell: İnsan mı, Canavar mı?’ başlıklı bu söyleşiye giriş ücretsiz.


dinleyin

İstanbul Beyoğlu Babylon’da Orient Expressions bu gece sahneye çıkıyor. ‘Divan’ isimli ilk albümünü piyasaya çıkaran grup, Türk halk müziğini elektronik hale getirdi. DJ Yakuza, Richard Hamer ve Cem Yıldız’dan oluşan grubun konseri saat 23.00’te başlıyor.


kaçırmayın

İstanbul Beyoğlu’ndaki Ses Tiyatrosu’nda 19 Nisan Pazartesi 20.30’da Neşet Ertaş bir konser veriyor. 1938’de Kırtıllar Köyü’nde doğan Neşet Ertaş, Orta Anadolu abdal müziği geleneğinin en büyük ustalarından Muharrem Ertaş’ın oğlu. Bu müzik birikiminin en yeni yorumcusu olan Neşet Ertaş gerçek bir türkü ustası ve yaşayan bir efsane. Biletler Biletix’te (0216-556 98 00) ve tiyatro gişesinde (0212-251 18 65) satılıyor.


tadın

Bodrum ve Ankara’daki Giritli lokantalarıyla tanınan Giritli Ayşe Şensılay, İstanbul’daki lokantasını tarihi bir atmosferde, Ahırkapı’da Armada Otel’in restore ettiği ahşap bir Sultanahmet evinde açtı. Ayşe Şensılay’a sorarsanız, balık, zeytinyağı ve otun ağır bastığı Girit mutfağı, dünyanın en sağlıklı mutfağı...


kullanın

Yeni bir sabun piyasaya girdi: Hayat sabunları. Ev temizliği, bebek bakımı gibi alanlarda üretim yapan Hayat Kimya’nın ürettiği sabunun özelliği kremli olması. Dört ayrı çeşidi var: Çiçek özlü e vitaminli, deniz mineralli, süt özlü ve yeşil çaylı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!