Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2012 00:00

Haberin Devamı

kullanın
Karanlık kalbin parfümü
Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga’nın ilk parfümü ‘Lady Gaga Fame’ çıktı. Sephora mağazalarında bulabilirsiniz. Gaga parfümünü, “Karanlık bir kalbe sahip güzel bir görünüm” olarak tanımlıyor.

kesin
Bahçe bakımı zamanı
Sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte bahçe temizliği de başladı. Bosch’un bahçe bakım aletlerinden ‘AKE 30 LI Akülü’ ağaç kesme aletine ihtiyacınız olabilir.

giyin
15 yeni desen
Daymod Çorap’ta bu sezon 15 yeni desenli model var. Her yaş grubuna uygun çoraplardan biri mutlaka size uyacak.

şekillenin
En güzel kalçalar için
KangaROOS’un yeni modelleri, kasları çalıştırarak bacakları şekillendiriyor.  Esem Spor ve Ayakkabı Dünyası’nda...

dinleyin
Esra Erol'dan annelere seminer

Johnson’s Baby bugün 14.00-16.00 saatleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde ‘Bebek Bakım Semineri’ düzenliyor. TV programcısı ve genç anne Esra Erol, uzmanlarla birlikte anneleri güvenli bebek bakımı ve alerjen parfümlerin tehlikeleri konusunda bilgilendirecek.
(212) 263 50 41.

Haberin Devamı

izleyin
Mevlana’dan esinlenildi
Antalya Devlet Opera ve Balesi bugün ve 9 Ekim’de Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde, ‘Mevlana’nın Çağrısı’ adlı bale gösterisini sahneleyecek.

üşümeyin
Özel teknoloji
Columbia, 2012/2013 Sonbahar-Kış sezonunda insan vücudunun kendini ısıtma ve soğutma sisteminden ilham aldı. Omni Heat teknolojisiyle artık üşümeyeceksiniz.
www.asports.com.tr.

tatlandırın
El yapımı çikolata
Çikolata düşkünüyseniz, 13 Ekim’de Mövenpick Hotel İstanbul’da verilecek kursla kendi çikolatalarınızı yapmayı öğrenebilirsiniz. 95 TL. (212) 319 29 29.


dinleyin
Aydilge her yerde
Çılgın popçu Aydilge bu ay turnede. 7 Ekim’deki Isparta konserinden sonra 17’sinde Ankara, 20’sinde İstanbul ve 27’sinde Yalova’da olacak.
www.aydilge.net.


alın
Osmanlı etkisi
NG Kütahya Porselen’in yeni kahve fincanı modellerinde Osmanlı motifleri dikkat çekiyor. Fiyatları 29-99 TL.

görün
Pikselli konular

Sanatçı Alev Gözonar’ın yeni sergisi ‘Yol’, 11 Ekim’de Mabeyn Gallery’de açılıyor. Gözonar, son dönemde kullanmaya başladığı piksel yöntemiyle ‘VIP’ ve ‘Duvar Tiyatrosu’ kavramlarına odaklanıyor. (212) 261 60 60.

Haberin Devamı

eğlenin
Oyuncular için
Harbiye Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde devam eden ‘GameX Uluslararası Dijital Eğlence, Oyun Konferansı ve Fuarı’ yarın kapanıyor. Dijital oyun tutkunuysanız mutlaka uğrayın.

temizleyin
Çok daha hızlı
Bosch Ergomaxx Propower elektrikli süpürge, 2500 watt’lık motor ve çekim gücüyle temizliği hızlandırıyor.
559 TL.


keşfedin
Sıradışı tatil
Bayram tatilinde farklı bir yere gitmeyi düşünüyorsanız, Etstur’un Kızıldeniz kıyısındaki ‘Sharm-el Sheikh’ gezisini de bir inceleyin. Fiyatlar 399 liradan başlıyor.

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!