Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 00:00

Haberin Devamı

keşfedin
Kablosuz kulaklık rahatlığı
Sony W Serisi Walkman’in suya dayanıklı kulaklığıyla artık yağmurda ve duşta da müzik dinlenebilecek. Pratik, portatif ve 8 saat pil ömrüne sahip bu ürünü müzikten kopamayanlar kaçırmasın!

bakın
Çarpıcı renkler
NG Style’ın kış sezonu ürünlerinde çarpıcı renkli bol kazaklar, dökümlü pantolonlar ve payetli elbiseler dikkat çekiyor.

giyin
Çok hafif
New Balance’ın yüksek performans sporları için ürettiği, rahat ve dayanıklı 890 modelleri aynı zamanda çok hafif bir spor ayakkabısı olma özelliğini taşıyor. Fiyatları 245 lira.

renklendirin
Güz makyajı
Gözler dumanlı, dudaklar metalik, tırnaklar gri... Nars’ın yeni sezon ürünlerinde koyu ve gölgeli tonlar öne çıkıyor.

sürün
Bu kolonya başka
Etkisi gün boyu süren Vavana Kolonyaları’nda iris çiçeği ve vanilya gibi yeni modeller üretti. Mudo Concept mağazalarında bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

yapın
Rahat hamilelik için
Hem bebeğin gelişimine faydalı hem de anneyi stresten uzaklaştıran hamile yogası, her çarşamba Trump Towers’ta. Katılım formu, Ebebek mağazalarında.

korunun
Yağmura meydan okuyun
Dkny Jeans’in dizlere kadar uzanan yağmur çizmelerinden havalar iyice bozmadan bir tane edinmekte fayda var. 269 liradan başlıyor.

için
Kokteyl zamanı
Kokteyl uzmanlarını ve lezzetlerini buluşturacak Mix Mondial festivali, 3-18 Ekim’de İstanbul, Ankara ve İzmir’deki bar, gece kulübü, restoran ve kafelerinde. Farklı tatları mutlaka deneyin. www.mixmondial.com

oturun
Farklılık arayanlara
Alışılmışın ve klasiğin dışında mobilyalara ihtiyacınız varsa Gagva’ya mutlaka göz atın. Bol renkli ve eğlenceli modeller var.

tadın
İki kültürden yemekler
Türk ve İtalyan şefler bugün 12.00-19.00 saatleri arasında ‘Şişli Belediyesi&iyiyemek’ organizasyonuyla İstanbul Maçka Parkı’nda buluşuyor. İki kültürün yemeklerinden tadabileceksiniz.

dinleyin
Sezen’in en yalın hali
Müziğin en yalın ve samimi haliyle icra edildiği, anlık doğaçlamaların ve yorumların bulunduğu ‘Sezen Aksu Acoustic Band’ konseri bu akşam saat 21.00’de Turkcell Kuruçeşme Arena’da. Biletler 82.5-162 lira, Biletix’te.

Haberin Devamı

gidin
Mehmet Erdem Ankara’da
Yıllardır yaptığı film ve dizi müzikleriyle isminden sıkça söz ettiren ve bu başarısını bir de Altın Portakal ile taçlandıran Mehmet Erdem, ilk solo çalışması ‘Herkes Aynı Hayatta’ albümünden şarkılarla 4 Ekim saat 21.00’de Jolly Joker Ankara’da. Biletler 28.5-55.5 lira, Biletix’te.

okuyun
Yeni denemeler
Edebiyatımızın ve düşünce dünyamızın öncü kalemlerinden Ahmet Cemal’in yeni denemelerini topladığı ‘Lanetlenmiş Ağustosböcekleri’, Can Yayınları’ndan çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!