Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2012 00:00

Haberin Devamı

giyin

Her vücut tipine uygun

Levi’s bu sezon, skinny, geniş paça ve boyfriend kesimlerine bootcut skinny’i ekliyor. İncelerek skinny görünümü yaratırken bileklerde genişleyen Levi’s Curve ID Bootcut Skinny, farklı vücut tiplerine uyacak şekilde tasarlandı.

kaçırmayın

39 yılın şarkıları

İlhan İrem sanat hayatının 39. yılında, çok nadir olarak verdiği konserlerinden biriyle bu akşam Turkcell Kuruçeşme Arena’da. Saat 21.00’de başlayacak konserin bilet fiyatları 56-99 TL, Biletix’te.

bakın

Kampüs trendi

Adidas Modern Ivy koleksiyonuyla üniversite kültürüne yeni bir soluk getiriyor. Erkek ürünlerinde ‘Fleece Loose’ pantolonlar ve ‘Ivy’ grafik tişörtler, kadın ürünlerindeyse ‘Collegiate Tee’ elbise ve ‘Boxy Logo’ tişörtler öne çıkıyor. Fiyatlar 69-526 TL.

tasarlayın

Haberin Devamı

Sizinki sergilensin

Kitchenette ve Pepsi işbirliğinde yapılan şişe tasarım yarışması birincisinin tasarımları Pepsi Light şişelerini süsleyecek ve İstanbul Doors Group restoranlarında servis edilecek. Başvuru için www.kitchenartist.com.tr

başvurun

Çocuk gözüyle

Bayer ve Birleşmiş Milletler Çevre Programı işbirliğiyle düzenlenen Çocuk Resim Yarışması’nın konusu ‘Su: Hayatın Kaynağı Nereden Geliyor?’. 6-14 yaşın katılabileceği yarışmanın son başvuru tarihi 26 Şubat.
www.bayer.com.tr

gidin

Harbiye konserleri

Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu bu sene Funorg tarafından ikincisi düzenlenen ‘Eylül’de Harbiye’de’ 2012 Konserleri’ne ev sahipliği yapıyor. Bu akşam Şebnem Ferah var. Konser saat 21.00’de.

kombinleyin

Renkli ve eğlenceli

Daymod 2012-2013 Çocuk Koleksiyonu’nda soğuk havalarda minikleri hem şık hem de sıcak tutacak rengarenk ve desenli çoraplar var.

takın

Detaycı erkeklere

Moschino sonbahar-kış sezonunda erkekler için dört ayrı modelden oluşan ‘Up to Date’ koleksiyonunu hazırladı. Net hatlardan hoşlanan ve detaylara önem veren erkekler kaçırmasın!

alın

Altmışlar yetmişler

Tommy Hilfiger klasik tarzını üç farklı ‘Day Tripping’ temasına taşıdı. Sonbahar-kış koleksiyonunda eskinin yeni ve beklenmedik olarak işlendiği ürünler var.

gezin

Haberin Devamı

Sualtı dünyası

Ayşegül Dinçkök’ün ‘Derin Tutku’ sergisi 19-30 Eylül’de Mardin Müzesi’nde. Endonezya’nın Sulawesi adasındaki sualtı dünyasını ve canlıları mutlaka görün!

deneyin

Tüm dünyayla aynı anda

Cat sonbahar-kış koleksiyonunda, klasik bot tasarımından yola çıkarak güncellediği yeni modellerini satışa sundu. Celine ve Kline modelleri favoriler arasına girecek gibi. Fiyatları 219-249 TL.

yapın

Zayıflamak için yoga

Yoga Academy kamplarının bu ayki durağı Bolu’daki 5 yıldızlı Gazelle Resort&SPA. Paramahamsa Akif Manaf öğretmenliğinde bu hafta sonu gerçekleştirilecek. www.yogaakademi.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!