Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 15, 2012 00:00

Haberin Devamı

takın

Hepsinden bir tane var
Jival, ‘Tılsım’ koleksiyonunda gelenekseli modernle buluÅŸturuyor. 14 farklı modelin bulunduÄŸu takıların hepsi özel işçilikle birer tane üretilmiÅŸ.Â

izleyin

Ritz’de caz
Zeynep Özyılmazel ve orkestrası, 20 Eylül’de Ritz Carlton Bleu Lounge&Grill’de. İngilizce, Portekizce ve Türkçe şarkıların yer alacağı bu müzik şöleninde caz severlere katılın.
(212) 334 44 44.

kazanın

Alışverişe sinema bileti

Trump Towers Mall’dan alışveriş yapanlar, vizyon filmleri ya da Disney Live! Mickey’nin Müzikali’ne bilet kazanıyor.

yardımlaş

Dilek Ağacı Nevşehir’e
Capitol AVM, ‘Dilek Ağacı’nı Nevşehir’deki çocuklar için yaptı. Yapmanız gereken Capitol’e gidip bir dileği gerçekleştirmek.

gezin

İnsanlığın izleri
Bursa Fotofest 2012 başladı. Liv Tyler, Bob Dylan, Jean Reno’nun fotoğraflarının bulunduğu ‘Incognito’ sergisi 15-21 Eylül’de Merinos AKKM Orhangazi Salonu’nda. (224) 272 16 00.

bakın

Haberin Devamı

Minimalist çizgiler
Guess by Marciano’nun Kadın Koleksiyonu, minimalist ve maskülen çizgilerde. Kürk süsler, cesur baskılarla birleşerek 1970’lerden ilham alıyor.

kaçırmayın

Ölüyü dirilten dans

Dağıstan Devlet Dans Topluluğu ‘Lezginka’; 21 Eylül Cuma akşamı saat 21.30’da Side Apollon Tapınağı’nda. (242) 753 16 72.

deneyin

BeÅŸ tema birden
Harvey Nichols’ta ‘Power Women’, ‘50’ler’, ‘İngiliz&İskoç Hakimiyeti’, ‘Uzakdoğu Etkisi’ ve ‘Fütüristik’ tasarımlar olmak üzere beş farklı tema var.

alın

Platformlu iddia

FLO, bu sezon her tarza hitap ediyor. Genç kızlar için rengarenk babetler, iddialı olmak isteyenler içinse platformlu modeller ideal.

giyin

Her daim genç ve dinamik
Görünüşünüzün de ruhunuz kadar genç olmasını istiyorsanız, Dockers’ın 2012-2013 kış sezonu koleksiyonuna bir göz atın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!