Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2012 00:00

Haberin Devamı

bronzlaşın
Bronz teni tercih ediyorsanız ‘Physicians Formula Dört Mevsim Bronzer’ ihtiyacınızı karşılayabilir. Üstelik dört mevsim için ayrı tonlarda bronzlukla. 70 lira.

deneyin
Özsüt ramazan ayının klasik tatlısı güllaca frambuaz ekledi. Frambuazlı güllacın porsiyonu 7, kilogramı 32 lira.

tadın
Ev yapımı ıtalyan dondurmacısı Cremeria Milano birbirinden lezzetli dondurma çeşitlerine ramazan sebebiyle hurmalı ve kos helvalı seçeneklerini de ekledi. www.cremeriamilano.com

yiyin
Çemen kokusu yüzünden pastırmadan uzak duruyorsanız Polonez çemensiz pastırma tam size göre. Daha etinden hazırlanan pastırma 10.90 lira. Eğer tercihiniz beyaz etse, hindi çemensiz pastırma 8.90 lira.

giyin
Abiye kıyafetlerle adını duyuran Ayhan Tekstil günlük ama şık giysilerini de vitrine çıkardı. www.ayhan.com.tr

Haberin Devamı

rahatlayın
Rahat koltuk mu istiyorsunuz? Doğtaş Mobilya Paris konseptiyle hazırladığı Trend Collection Sono Berjer’i sizin için tasarladı ve 908 liradan satışa çıkardı.

faydalanın
Akdeniz modasının öncü markası DeFacto’nun ‘Püfür Püfür Fiyatlar’ adını taşıyan kampanyasında atletler 7.99, tişörtler 9.99, gömlekler 14.99, şort 17.99 lira.
www.defacto.com.tr

okuyun
Prof. Zeki Tez, ‘Lezzetin Tarihi’ kitabında yiyecek ve içeceklerin tarihsel kökenlerine iniyor. Kitapta meraklısına özel yüzlerce sorunun cevabı var. Hayykitap. 25 lira.

gidin
Kirpi Cafe’lerden herhangi birine uğrarsınız bu yaza özel hazırlanan balkabaklı cheesecake’in tadına bakabilirsiniz. Dünya mutfağından seçenekler sunan kafelerde eğer yemeğinizi beğenmezseniz hesabı ödemiyorsunuz. www.kirpicafe.com

alın
Birkenstock’un cıvıl cıvıl renklerle zenginleşen yeni koleksiyonunda birbirinden rahat onlarca terlik seçeneği var. 249 lira.

izleyin
Açık havada sinema keyfi Turkcell Kuruçeşme Arena’da sürüyor ‘Vahşiler’ filmi 31 Temmuz Salı saat 21.30’da gösterilecek. Genç Turkcell üyelerine (15 lira) bir bilet alana diğeri ücretsiz. Biletler Biletix’te.  

dinleyin
GoldMaster’ın panda şeklinde portatif hoparlörü, SD/MMC kart, USB disk girişleriyle MP3/WMA müzik formatlarını oynatabiliyor. 159.90 lira. www.goldmaster.com.tr

Haberin Devamı

eğlenin
Bodrum Yalıkavak Palmarina’da bu gece Sertab Erener sahnede. BKM’nin organize ettiği konserin biletleri Biletix’te. 83.50-137.50 lira.

temizleyin
Bulaşıklarda en rahatsız edici şey leke kalması değil mi? Yeni Pril 3’lü Güç, yüzde 50’ye kadar daha yoğun özel geliştirilmiş formülüyle bulaşıklara lekesiz temizlik desteği veriyor.

takın
Pırlanta satış sitesi hazinem.com, bu yazın trendleri neon taşlardan oluşan tasarımlarını görücüye çıkarttı. 200–5000 lira. www.hazinem.com

öğrenin
ıpek Cihan Bilgin ‘Oysa Işık Hep Vardır’ kitabında melek enerjisini ve bu enerjiye uyumlanma tekniklerini anlatıyor. Epsilon Yayınları. 15 lira.

için
Soğuk kahve markası illy issimo, kahve ve kakaoyu birleştirdi ortaya illy issimo Mochaccino çıktı! Düşük kalori oranıyla sıcak günlerin soğuk kahvesi 4 lira.

Haberin Devamı

yiyin
şe Ritz-Carlton ıstanbul ramazan mönüsünde ev yapımı gözlemeden soğuk mezelere kadar onlarca seçenek sunuyor. Açık büfe 115 lira. (212) 334 41 88

kaçırmayın
Sevilen çizgi film kahramanı Hello Kitty’nin ürün ve aksesuvarları bugün ve yarın yüzde 50’ye varan indirimlerle westwing.com.tr’de…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!