Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2011 20:05

izleyin

10. yıl dolayısıyla repertuvarındaki son üç projesini, İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sahneleyen Zeynep Tanbay Dans Projesi (ZTDP), yarın İstanbul sezonunu Vivaldi-Stravinsky ile kapatıyor. Koreografisi Zeynep Tanbay’a ait olan, barış ve savaş teması ile iki bölümden oluşan eser, birbirinin tamamen karşıtında duran iki dünya sunuyor. Etkinliğin başlama saati 20.00. Bilet fiyatları 30-15 lira arasında.

tadın

Ben&Jerry’s’in yeni dondurması Coconutterly Fair, yoğun çikolatalı dondurmanın içine dağılmış hindistan cevizi ve çikolata kaplı çıtır karamel parçalarından oluşuyor. Vanilyası Madagaskar’dan, şekeri Belize’den, kakaosu Dominik Cumhuriyeti’nden ve Hindistan cevizi Peru’dan geliyor. 150 ve 500 ml’lik iki boyu var. Ben&Jerry’s mağazalarında ve marketlerde bulabilirsiniz.

kazanın

20 Haziran’a kadar Dockers mağazalarına gidip yarattıkları stille fotoğraf çektirenler, yelkenli tekne seyahati, Mustang’li bir haftasonu ya da Cessna tipi uçak ile uçuş hakkı kazanıyor. Yapmanız gereken, mağazada çekilen fotoğrafı facebook’a yüklemek. En çok ‘beğen’ilen 50 kişi arasından juri tarafından belirlenen 20 kişi hediyelerin sahibi olacak.

alın

Koton’un plaj koleksiyonunda fiyatlar 9.99 liradan başlıyor. Cıvıl cıvıl mayo, mayokini ve bikiniler’in yanı sıra pareolar, geniş kenarlı hasır şapkalar, renk renk sandaletler ve çantalar bulabilirsiniz. Bikini takımlar 19.99-69.99, mayo ve mayokiniler 39.99-79.99 lira arasında.

kullanın

Dünyanın en çok satan mobil bilgisayar çantaları ve aksesuvarları üreticisi Targus, Apple ipad 2 için de çanta ve aksesuvarlar üretti. 360 derece Dönen Stand ve Çanta, Sert Koruma Kutusu ve Standı, Koruyucu Kılıf bu ürünler arasında. Perakende ve online mağazalarda bulabilirsiniz.

koklayın

Vitra, dünyaca ünlü markalara kendine özgü koku tasarlayan Vavana’yla işbirliği yaparak yeni bir koku tasarladı. “VitrA Sense” adı verilen patçuli ve lavanta notalarına sahip koku, incir sütünün yumuşak dokunuşuyla sandal ağacı ve misk-i amberin ferahlatıcı etkisini yansıtıyor. Tüm İntema mağazalarında kullanılan parfüm, müşterilerden gelen talep üzerine satılmaya da başlandı. Fiyatı 80 lira. Etkisini 6 ay koruyor.

giydirin

Ayakkabı görünümlü bebek çorabı üreten Trumpette Türkiye’de de satılmaya başlandı. 22 yıllık Amerikan markası, özellikle 0-2 yaş bebekler için üretim yapıyor. Beymen Kids’lerde ve Deniz Akkaya’nın bebek giyim mağazası Chic Frog’da bulabilirsiniz. Yaz aylarında Alaçatı’da ve Marmaris Club Viva’da da satılacak.

görün

Turan Erol’un kapsamlı ‘Seçki’ Sergisi, Hacettepe Sanat Müzesi’nde Sürüyor. 10 Haziran’a kadar sanatçının en önemli eserlerini birarada görebilirsiniz. Sergi dolayısıyla hazırlanan kitapta İlhan Berk, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Orhan Peker, Selim İleri, Bedrettin Cömert, Zahit Büyükişleyen, Zafer Gençaydın, Veysel Günay gibi yazarların Turan Erol’u hocalığı ve ressamlığıyla değerlendiren yazıları yer alıyor.

sürün

Sadece eczanelerde satılan OHT Peptide 3 Yüz ve Boyun Kremi alanlara OHT Göz Kremi, yüzde 50 indirimli. OHT Yüz ve Boyun Kremi içerisinde yer alan 3 önemli peptid, cildin alt katmanlarına ulaşabilmesi sayesinde, kolajen üretimini harekete geçirerek, mimik çizgisi ve kırışıklıkları azaltıyor. İki ürün birlikte kofre olarak 423.50 liraya satılıyor

giyin

Matraş’ın 2011 yazı için hazırladığı erkek koleksiyonu, rahat ve şık bir stile sahip. İnceltilmiş deri ya da süetler ile hafifletilmiş malzemelerden yapılmış ayakkabılar var.
Lacivert, beyaz ve açık kahve deriden loofer’lar bulabilirsiniz. Alışverişinizi www.matras.com sanal mağazadan da yapabilirsiniz.

katılın

Hobi bahçeciliğinde 50. yılını kutlayan Gardena, yarın İstanbul Caddebostan’da “Yaza Merhaba” etkinliği düzenliyor. Şenlik, 11:00-14:00 arası ve herkese açık. Kendi ellerinizle çiçek dikebilir ve hatta can suyunu kendi ellerinizle vererek onlara yaşam hakkı tanıyabilirsiniz.

katlayın

Katlanan bisiklet BFold, Ankara ve İzmir’de bulunan spor perakende zinciri Decathlon’da satılıyor. Şehir içinde ve kısa mesafelerde kullanılmak üzere tasarlanmış. Üç hareketle, hızlı biçimde katlayabiliyorsunuz. Bakım gerektirmiyor. Reaktif tek vitesi, yumuşak fren yapmayı sağlayan V-freni ve özel aksesuvarları var. Fiyatı 1329.90 lira.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!