Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2011 21:52

Haberin Devamı

gezin

Türkiye’de foto muhabirlik geleneğinin en önemli ustalarından Erdoğan Köseoğlu’nun “Fotoğraf Peşinde Bir Ömür” sergisi, bugün istanbul Caddebostan Kültür Merkezi’nde (CKM) açılıyor. 1970’ten günümüze toplumsal, siyasal, sosyal olaylardan seçilen 60 dolayındaki fotoğraftan oluşan sergi, 31 Ocak’a kadar görülebilecek.

bakın

Lacoste kar ve kayak sezonunu açtı. Topuklu kar botları, sıcacık tutan atkı, bere ve eldivenler bulabilirsiniz. Dağda ya da şehirde kullanabilirsiniz.

tadın

Rheia, gurme zeytinyağı tutkunları için “Filtre Edilmemiş Erken Hasat Naturel Sızma Zeytinyağı” üretti. Filtreden geçirilmediği için yoğun taze zeytin aroması var. Acit değeri 0.4. Sadece belirli özel gurme marketlerde ve doğal ürün mağazalarında bulunabiliyor. Detaylı bilgi için www.rheia.net

tıklayın

Haberin Devamı

Online alışveriş sitesi Vipdükkan’da giyimden dekorasyona, aksesuvardan kozmetiğe kadar pek çok şey bulabiliyorsunuz. Alışveriş yapabilmek için üye olmak gerekiyor. Satın aldığınız ürün 100 lira üzeri ise, ücretsiz olarak adresinize teslim ediliyor. İndirim oranları yüzde 80’i buluyor. Üstelik alışveriş yapanları romantik Paris tatilinden şık bir akşam yemeğine kadar çeşitli sürprizler bekliyor.

sürün

Kozmetik markası M.A.C’in 2011 koleksiyonu ChamPale, bu haftasonu satışa çıkıyor. İlhamını şampanyadan alan bu koleksiyon, geçtiğimiz sezon moda dünyasının sıklıkla tercih ettiği ve bu sene de gözde olacak “nude (çıplak)” efektli makyaj trendini takip ediyor. Markanın beğenilen ürünlerinden Fix+ ve dudak nemlendiricileri lavantalı seçenekleri de ChamPale Face koleksiyonunda olacak.

görün

Cam sanatçısı Gülin Algül’ün, “Oluşum” adlı damla heykel formundaki sıcak camda ebru çalışması Camgeran 2010 Uluslararası Cam Sempozyumu kapsamında düzenlenen Cam Yarışması’nda, ödüle layık görüldü. Turkish Cultural Foundation’ın desteği ile geliştirdiği çalışmalarını “asanni” diye imzalıyor. Asanni koleksiyon parçalarını görmek veya satın almak için Cam Ocağı Vakfı’ndan sanatçı hakkında bilgi alabilirsiniz. (0216) 433 36 93. www.asanni.org

alın

Haberin Devamı

Bebe D’or marka Bisfenol A içermeyen biberonlar, Gıda Maddeleri Tüzüğü’ne uygun malzemeden imal ediliyor. Gözeneksiz yapısı sayesinde kir tutmuyor, kırılmıyor, hafif ve dayanıklı. Kaynatılabilir ve bulaşık makinesinin üst rafında yıkanarak sterilize edilebilir. 250 ve 125 ml.lik ölçülerde satılıyor.

kaçırmayın

Yemek yapmayı daha da keyifli hale getirecek tasarımlar, Tchibo’nun yeni teması “Mutfak Sanatı”nda. 10 Ocak’tan beri internet mağazasında, 12 Ocak’tan beri ise tüm Tchibo’larda satılıyor. Yemek sizin için aynı zamanda bir hobiyse kaçırmayın. Çok ilginç aksesuvarlar bulabilirsiniz.

giyin

Geleneksel basma kumaşlar, Herry’nin sonbahar-kış koleksiyonunda bolca kullanılmış. Elbiselerde, viskon ile birleşmiş; böylece daha akıcı, modern ve her tene yakışan bir görünüme bürünmüş. Hepsinin romantik bir görüntüsü var. Fiyatları 59 TL’den başlıyor.

kullanın

Haberin Devamı

Organicum’un yeni ürünü yoğun onarım aktif saç maskesi; tam organik ısırgan, biberiye, atkuyruğu gibi bitki özsuları ve yağlarıyla formüle edildi. Aşırı dökülme, kepeklenme, egzama, sivilce ve kaşıntılara karşı etkili oluyor. Kimyasal işlemlerden ve çevresel etkilerden yıpranmış, kurumuş ve incelmiş saç dokusunu besliyor, yeniliyor. Eczanlerde bulabilirsiniz.

tasarlayın

Puma Creative Factory ile dileyen herkes, içindeki yaratıcılığı ortaya çıkarabiliyor. Markanın İstinye Park mağazasında deneyebilirsiniz. iPad üzerinden yapılan tasarım süreci, özel bir uygulama sayesinde son derece kolay ve keyifli bir şekilde gerçekleşiyor. Kullanıcı bu uygulamada PUMA Basket veya PUMA First Round modelleri üzerinden dilediğini seçip tekrar tasarlayabiliyor ve tasarladığı ayakkabıyı 3 boyutlu olarak görebiliyor. Bu aşamadan sonra ücretin ödenmesi ile sipariş, üretim merkezine aktarılıyor ve 6-8 hafta içinde kullanıcısına ulaşıyor.

izleyin

Haberin Devamı

istanbul Cervantes Enstitüsü, Pera Film ve Meksika Büyükelçiliği işbirliği ile 14-30 Ocak arasında “Viva la Revolución: Meksika Devrimi Üzerine Filmler” adlı program düzenleniyor. Frida Kahlo’nun eserlerinin sergilendiği sergi ile aynı dönemde Meksikalı ressamın yaşadığı dönemin toplumsal ve kültürel ortamını daha net ortaya koyabilmek için düzenlenen sinema günlerinde 1930’lar ve 40’lar arasında çekilen 4 kurmaca film ve Zapatistalar ile ilgili çekilen güncel bir belgesel yer alıyor. Gösterimler Pera Müzesi Oditoryumu’nda yapılacak. Biletler tam 10, indirimli 5 lira.

takın

1856’da kurulan, bugün Alman Porsche ailesine ait olan saat markası Eterna, Türkiye’de de satılmaya başlandı. Saat bilimine büyük katkıları olan marka, alarm mekanizması eklenen ilk kol saatini üretmiş örneğin. Mekanik saat severlerin beğeneceği modelleri var. Aydın Saat’in istanbul Kanyon ve Nişantaşı, Evren Saat’İn Bakırköy mağazalarında bulabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!