Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2009 00:00

izleyin

Bu hafta vizyona 6 film giriyor, 5’i yerli. Saadet Işıl Aksoy, Mert Fırat, Emre Karayel ile Lale Mansur’un oynadığı Başka Dilde Aşk, işitme engelli gencin çağrı merkezinde çalışan kıza aşık olmasını konu alıyor. Süpürrr!, sevdiği kızın babası kızını milli forma giyen birisine vermeye ant içti diye milli sporcu olmaya karar veren gencin maceraları üzerine. Vavien’in başrollerinde Binnur Kaya, Engin Günaydın, İlker Aksum, Settar Tanrıöğen ve Serra Yılmaz var. Kasabalı bir ailenin yaşadıkları mizahi ve dramatik bir dille anlatılıyor. Şenol Sönmez’in yönettiği Rina, hayallere ulaşmak için yaşanan süreçte neler yapıldığını sorguluyor. Halit Ergenç, Cansu Dere, Songül Öden ile Ezgi Asaroğlu’nun oynadığı Acı Aşk, zor bir aşk üçgeninde kalan genç adamın başından geçenleri konu alıyor. Haftanın en iddialı filmi ise bilimkurgu türündeki Avatar. Yönetmen koltuğunda James Cameron var. Olaylar, 22. yüzyılda Pandora adlı uyduda geçiyor.

kaçırmayın

Otantik Gürcü, Çeçen, Abhaz dansları ve müziğiyle ünlü Samaia topluluğu, Gürcistan Efsaneleri adlı gösterileriyle bugün ve yarın Türker İnanoğlu Maslak Show Center’da sahne alacak. Sanatçılar danslı skeçlerle gerçek olayları anlatacak, düellolar, at yarışı canlandırmaları yapacak, Kafkas kadınlarının zarafetini sergileyecek. Biletleri Biletix’ten temin edebilirsiniz.

uğrayın

Big Chefs Cafe & Brasserie’nin İstanbul’daki ikinci şubesi Tünel’de açıldı. Taze ekmekler ve kruvasan yanında ev reçelleriyle birlikte sunulan sabah kahvaltıları, uzun Pazar brunchları, ev yapımı makarnalar, pizzalar, taze salatalar, akşamüstü atıştırmalıkları, özel kokteyller, müzikli akşam yemekleri mekanın seçenekleri arasında. Tel:0 212 251 71 80

giyin

Birkenstock markasının ürettiği keçe üzerine nakış desenli Betula terlik koleksiyonu, özellikle kış aylarında ayaklarını soğuktan korumak isteyenlere hitap ediyor. Çocuklar için de sevimli karakterlerden esprili figürlere kadar farklı seçenekleri bulunuyor. Birkenstock’un Nişantaşı ve Kanyon Alışveriş Merkezi’nde mağazası var.

seyredin

Zorlu Çocuk Tiyatrosu, Amerikalı yazar Lyman Frank Baum’un sevilen eserinden uyarlanan “Oz Büyücüsü” adlı yeni oyununu sahneliyor. Bugün ve yarın 12:00’de, Beşiktaş Kültür Merkezi’nde izleyebilirsiniz. Oyunun biletleri Biletix’te.

bakın

Koton’da, yüzde 50’ye varan indirim başladı. Yılbaşı gecesi için simli üstler, payetler, parlak veya dantelli taytlar, sahte kürkler, erkekler için ise blazer ceketler, slim-fit pantolonlar ve dar kravatlar var.

alın

İtalyan kahve markası İlly, evinizde İtalyan espresso’sunun keyfine varabilmenizi sağlayan Francis Francis X7 ve X8 makinelerini Türkiye’de satışa sundu. Kullanması kolay olan Francis Francis X7 ve X8’ler espresso’yu tek bir tuşla hazırlıyor.

yaratın

Bira markası Foster’s, çizgi blog (karikatür) sitesi www.fosbuk.com ile yaratıcılığını kullanarak esprilerini karikatürlere dönüştürmek isteyenlere imkan sağlıyor. İsteyen herkes sitedeki hazır karakter ve ikonlarla kendi karikatürlerini oluşturabiliyor, üye olanlar bunları sosyal ağlarda paylaşabiliyor.

giyin

I&D’nin iç çamaşırı ve ev giyim koleksiyonu 15 - 45 yaş aralığındaki kadınlara hitap ediyor. Ürün yelpazesinde sabahlık gecelik, kombinezon, pijama, pantolon, atlet, sutyen, şort, string ve terlikler bulunuyor. Renklerde siyah ve beyaz desenlerde puanlar ve çizgiler ön planda. Aksesuvarlarda ise tül ve Fransız danteller ağırlıkta.

gidin

20 Aralık’ta İstanbul Kartal’da ekolojik pazar açılıyor. Yüzde 100 ekolojik olan ürünlerin satılacağı mekan, gıda alışverişinden daha fazlasını sağlıyor. Ekolojik yaşam özlemini paylaşan kişileri bir araya getiriyor.

tıklayın

İtalyan giyim markası Energie, 20. yılını kutluyor. Markanın İtalya ve Avrupa’daki belli başlı mağazaları, vitrinlerine 20 parçaya bölünmüş tualler yerleştirdi. Grafiti seven müşterilerine kendi Energie logolarını yaratma fırsatı verdi. www.energie.it de açılış sayfasına son 20 yılın haber, müzik ve filmlerini içeren linkler yerleştirdi.

tadın

Cihangir’deki mahalle barı Fol’de 20 çeşit Artisan hamburgeri yapılıyor. Ajilimoji’li ve Fol Porcini’yi özellikle tavsiye ediyorlar. Üzerine dökmekten korkanlara önlük veriliyor. (212) 244 00 48
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!