Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2009 00:00

bağışlayın
Oyuncak markası Imaginarium, 25 Aralık’a kadar sürecek bir kampanya düzenliyor: “Dayanışma İçindeki Çocuklar”. Çocukların, elleriyle süsledikleri bir ayakkabı kutusu içine koyarak teslim edeceği, pil içermeyen, kötü durumda olmayan, şiddet ve savaş unsuru taşımayan oyuncaklar ile okul malzemeleri çocuk esirgeme kurumlarına, yetimhanelere ve bakımevlerine ulaştırılacak. Oyuncakları bırakacağınız mağazalar, City’s, Kanyon, Artell Forum ve Panora alışveriş merkezlerinde bulunuyor.

kullanın
Pomelo, Uzakdoğuluların kutsal kabul ettiği bir meyve. Bu meyvenin aromasından yapılan duş jeli ve masaj yağı Sentoo, cildi canlandırırken vücudun ihtiyacı olan nemi sağlıyor. Eczanelerde bulabilirsiniz. Vücut jelinin fiyatı 24.50 lira.

şaşırtın
Yeni yıl sofrasında değişiklik yapmak isteyenler, Buldumbuldum.com’un sihirli şarap tutucu ürününden faydalanabilir. Şarap şişesini havada asılı gibi gösteren tutucu, yarattığı optik yanılsama ile görenleri şaşırtıyor. Fiyatı 49.90 lira.

dinleyin
“Buruk Acı”, “Artık Sevmeyeceğim”, “Kıskanırım Seni” gibi şarkılarıyla Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Filiz Akın, Belgin Doruk gibi yıldızlara sesini veren Belkıs Özener, bugün saat 20.00’de İstanbul’daki Cem Karaca Kültür Merkezi’nde ücretsiz bir konser verecek. Mustafa Yolaçan’ın sunacağı konsere isteyen herkes katılabilir.

dinleyin
Kölner Akademie ve Konya Tasavvuf Müziği Topluluğu üyeleri; Goethe Enstitüsü’nün “Yollarda... Avrupa Kültür Haftası Etkinlikleri” kapsamında bir araya geliyor. İki grubun sahne alacağı ve Mevlana’nın 802. doğum yıldönümünün kutlanacağı konser, önümüzdeki perşembe günü, saat 14.00’te ücretsiz olarak Konya Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

giyin
Erkek iç giyim markası Dagi’nin yeni koleksiyonunda renkli, rahat ve klasik ürünler yer alıyor. Kırmızı, siyah ve beyaz ön planda. Likralı kumaşlar dikkat çekiyor.

gezin
Koleksiyon Mobilya, İstanbul Bağdat Caddesi’nde yeni mağaza açtı. Evini ve ofisini yenilemek isteyenler, Home ve Contract / Office serisi ürünlere bakabilir. Mağaza 3 katlı ve içinde mobilya, aksesuvar, halı, kilim, aydınlatma seçenekleri yer alıyor.

giyin
Batik, 2009 kışında 1940, 70 ve 80’lerden esinlenmiş. Şıklığın yanı sıra rahatlığı ön plana çıkarıyor. Yarasa kol bluz ve trikolar, parçalı ve cepli rahat pantolonlar, geniş trikolar, etekler ve alternatifli gömlekler bulabilirsiniz.

izleyin
Bu hafta vizyona dört film giriyor. Başrollerini Monica Bellucci ile Sophie Marceau’nun paylaştığı Dönüşüm, psikolojik gerilim türünde. Theo Angelopoulos’un yeni filmi Zamanın Tozu, Ağlayan Çayır ile başlayan ve yönetmenin 20. yüzyılı kişisel bir bakış açısıyla ele aldığı üçlemenin ikinci filmi. Usta yönetmen bu kez, Stalin’in ölümünden Watergate skandalına, Vietnam Savaşı’ndan Berlin Duvarı’nın yıkılışına, son elli yıla damgasını vurmuş olaylara değiniyor. Tuna Kiremitçi’nin beklenen filmi Adını Sen Koy da bu hafta gösterimde. Başrollerde Melis Birkan, Ali İl ve Cemal Toktaş var. Mustafa Üstündağ, Levent Üzümcü ve Haldun Boysan’ın oynadığı Abimm, komedisi ve dramı bol bir aile filmi.

alın
Superfly, yeni bir spor giyim markası. Kadın ve erkek koleksiyonları var. Erkekler, kapüşonlu ve basic sweat ceketler, sweatşörtler, uzun kollu pololar, uzun kollu tişörtler, jean pantolonlar, kazaklar, eşofmanlar, gömlekler ve montlar bulabilir.

deneyin
Geçtiğimiz yaz İstanbul Sortie’de hizmet veren Meyhane; Kalamata Meyhane adıyla Akaretler Sıraevler’e taşındı. İşletmeciliğini 27 yıllık meyhaneci Beyza Gürbüzer yapıyor. Mekan, fiks mönüyle hizmet veriyor. Yaprak ciğerden mevsim balığına, topikten işkembe mezesine tam 20 çeşit soğuk ve sıcak meze var. Limitsiz içki dahil fiyatı 80 lira. Tel: (212) 258 87 88

okuyun
Naviga’nın çıkardığı Davetlisiniz adlı kitapçıkta, İstanbul’da bulunan restoranların tanıtımları ile indirim sertifikası kuponları bulunuyor. 2010 Kasım sonuna kadar, 1 yıl süre ile geçerli. Güzel restoranları daha az para harcayarak keşfetme olanağına sahip olabilirsiniz. Kitapçık, kitabevlerinde 45 liraya satılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!