Bu hafta Keyif

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta Keyif
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2009 11:27

Yıldız Kenter, bir yıl aradan sonra yeni bir oyunla ve tüm enerjisiyle bu akşam sahnede.

Haberin Devamı

Sinema
Abimm, biri zihinsel özürlü diğeri ise yasa dışı işlere bulaşmış bir kaybeden olan iki erkek kardeşin başından geçenleri anlatıyor. Zihinsel özürlü bir kardeşle yaşamanın esprili olabilecek yanları ağırlıklı olarak bel altı esprilerle beslenince ortaya hoş olmayan tezatlarla dolu bir film çıkmış. Oral Sever! lakaplı Çetin rolünde bu film için sakallarını kesen Mustafa Üstündağ var.

Kültür Mantarı
Yıldız Kenter, bir yıl aradan sonra yeni bir oyunla ve tüm enerjisiyle bu akşam sahnede. Kanadalı yazar Eugene Stickland’ın kaleme aldığı Kraliçe Lear’ı oynuyor. Oyunda yaşlanmak ve onun bedellerini anlatılırken bir yandan da yaşlılığın gençlikle büyümesine ve umarsız gençliğin bir ihtiyarla hayatı tanımasına değiniliyor.

Röportaj
Selçuk Demirel’in yedi yıllık aradan sonra dün açılan yeni sergisi Yüzde Yüz adını taşıyor. Galeri Nev’in Mısır Apartmanı’ndaki mekanında açılan sergide 50’den fazla deseni yer alıyor. Sergilenen eserlerin ortak noktası Demirel’e göre ‘hayati şeyler’. Bu hayati şeyleri Selçuk Demirel’e sorduk.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!