Bu hafta hangi filmler vizyonda?

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta hangi filmler vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 11:03

Nisan ayı sinema açısından oldukça verimli geçecek gibi görünüyor. Bu hafta vizyona 3'ü yerli toplamda 8 yeni film giriyor. Yerli aksiyon Deliormanlı'nın gösterime girdiği haftada Cloverfield Yolu No: 10, Yitik Kuşlar, Suikastçi, Bir Dilim Aşk, Savva Küçük Savaşçı, Kartal Eddie ve Somuncu Baba: Aşkın Sırrı filmleri izleyiciyle buluşuyor.

Haberin Devamı

Baharın gelmesiyle sinema salonları da şenleniyor. Beklenen filmlerin gösterim tarihleri birer birer geliyor. Bu hafta vizyona 3 yerli film giriyor. Sarp Levendoğlu'nun yer aldığı yerli Rocky hikayesi Deliormanlı, Furkan Palalı'nın başrolde olduğu Somuncu Baba: Aşkın Sırrı ve Yitik Kuşlar bu haftanın yerli filmleri. Gerilimi her saniyesinde hissedeceğiniz Cloverfield Yolu No: 10, aksiyon tutkunlarını selamlayan Suikastçi, romantizm ve eğlenceyi birleştiren Bir Dilim Aşk, haftanın tek animasyonu Savva Küçük Savaşçı ve büyük başarı hikayesini anlatan Kartal Eddie bu haftanın yeni filmleri.

DELİORMANLI

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Haberin Devamı


Savaş Türkyılmaz isimli Deliormanlı lakaplı Avrupa Şampiyonu milli boksörün hayatına odaklanan film Deliormanlı bu haftanın heyecan yaratan filmlerinden. Yapımcılığı Sugarworkz ve TAFF Pictures tarafından üstlenilen projede Sarp Levendoğlu, Birce Akalay, Gürkan Uygun, Danny Williams, Ünal Silver, Altan Gördüm, Sema Poyraz ve Murat Serezli gibi isimler yer alıyor. Çakallarla Dans serisinin yönetmeni Murat Şeker tarafından yönetmenliği üstlenilen film uzun zamandır görmeyi beklediğimiz yerli aksiyon sinemasının kapılarını aralıyor.


CLOVERFIELD YOLU NO: 10

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Star Wars: Güç Uyanıyor'un yönetmeni J.J. Abrams'ın yapımcılığını üstlendiği Cloverfield Yolu No:10, 1 Nisan haftasının konusuyla dikkat çeken filmlerinden. Dan Trachtenberg'in yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosu Josh Campbell ve Matthew Stuecken kaleminden çıkıyor. Mary Elizabeth Winstead, John Goodman ve John Gallagher Jr. gibi isimlerin yer aldığı film trafik kazası geçiren Michelle'in gözlerini yer altında açmasının ardından yaşanan gerilim dolu hikaye anlatılıyor.

SUİKASTÇİ

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Haberin Devamı


2015 Cannes Film Festivali'nden ödülle dönen yönetmen Hou Hsiao-Hsien'in kamera arkasına geçtiği film 9. yüzyılda Çin'de Tang Hanedanı'nın son dönemlerini beyaz perdeye taşıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Qi Shu, Chen Chang, Satoshi Tsumabuki, Mei Yong gibi isimler yer alıyor.

BİR DİLİM AŞK

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Romantizm ve eğlencenin bir arada olduğu Bir Dilim Aşk, halaları tarafından kendilerine miras kalan pastanee el konulmaması için uğraşan iki huysuz kuzenin aşk maceralarına odaklanıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Gustavo Ron otururken oyuncu kadrosunda Aimee Teegarden, Krysta Rodriguez, Ward Horton ve Josh Pais yer alıyor.

 

Haberin Devamı

KARTAL EDDIE

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Yaşanmış gerçek bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyan yeni film Kartal Eddie oyuncu kadrosunda önemli oyunculara yer veriyor. Filmin başrollerini Wolverine olarak hafızalarda yer eden Hugh Jackman ile Kingsman: Gizli Servis'in genç ajanı Taron Egerton üstleniyor. Dexter Fletcher'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde ayrıca Jo Hartley ve Tim McInnerny gibi isimler de yer alıyor. Film, 1988 Kış Olimpiyatları'nda Britanya'yı kayakla atlama dalında temsil eden ilk yarışmacı olan ve başarısıyla tarihe geçen Michael Eddie Edwards'ın kazanmak için çektiği çileyi ve azmini yansıtıyor.

Haberin Devamı

SOMUNCU BABA: AŞKIN SIRRI

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Çekmiş olduğu Mevlana Aşkın Dansı ve Yunus Emre Aşkın Sesi filmlerine Somuncu Baba: Aşkın Sırrı'nı da ekleyen Kürşat Kızbaz filmografisini önemli yapımlarla doldurmaya devam ediyor. Furkan Palalı'nın başrolde yer aldığı filmde Ali Sürmeli, Altan Akışık, Altan Gördüm, Emin Olcay, Fırat Tanış, Gürkan Uygun, Haldun Boysan, Kenan Bal, Saruhan Hünel, Suna Selen, Tuvana Türkay, Yunus Emre Yıldırımer ve Sinan Albayrak gibi isimler yer alıyor. Film, Selçuklular'dan Osmanlı'ya adeta bir köprü oluşturmuş Somuncu Baba olarak tanınan Şeyh Hamid-i Veli'nin hayatını konu alıyor.

Haberin Devamı

YİTİK KUŞLAR

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Aren Perdeci ve Ela Alyamaç'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Yitik Kuşlar, yerli sinemada Ermeni tehcirini anlatan ilk uzun metraj film. Bu haftanın yeni filmlerinden olan Yitik Kuşlar'ın oyuncu kadrosunda Dila Uluca, Hegos Agopyan, Takuhi Bahar, Ahmet Uz, Arto Arsenyan, Sarkis Acemoğlu, Kirkor Dinçkayıkçı gibi isimler yer alıyor.

SAVVA KÜÇÜK SAVAŞÇI

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Bu haftanın tek animasyonu olan Savva Küçük Savaşçı'nın yönetmen koltuğunda Maksim Fedeev oturuyor. Senaryo ise Gregory Poirier, Maksim Fadeev ve Alexander Chistyakov tarafından yazıldı. Film, küçük bir köyde yaşayan 10 yaşında bir erkek çocuğun hikayesini perdeye taşıyor.

sinemajor.com tarafından hazırlanmıştır.  

BAKMADAN GEÇME!