Bu hafta hangi filmler vizyona girdi?

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2015 15:45

Sinemaseverlerin merak ettiği filmler birer birer vizyona girmeye devam ediyor. Bu hafta da birbirinden önemli filmler beyaz perdeye kavuşuyor. 2'si yerli toplam 6 yeni filmin izleyiciyle buluşacağı haftada Hayat Öpücüğü, Geniş Aile: Yapıştır, Tehlikeli Yürüyüş, Ejder Kılıcı, Mantıksız Adam ve Korku Terapisi vizyonda!

Haberin Devamı

Sinema tutkunları bu hafta vizyona giren yeni filmlerle kahkaha ve aksiyona doyacak gibi görünüyor. Ekim ayının ikinci haftasında Ali Sunal ve Hatice Şendil'in başrolleri paylaştıkları Hayat Öpücüğü, bir dönem televizyon ekranlarına damga vuran Geniş Aile'nin beyaz perde uyarlaması Geniş Aile: Yapıştır yerli filmler olarak görücüye çıkıyor. Haftanın vizyona giren diğer filmleri ise Tehlikeli Yürüyüş, Ejder Kılıcı, Mantıksız Adam ve Korku Terapisi.

GENİŞ AİLE: YAPIŞTIR 

2009 ve 2011 yılları arasında 3 sezon boyunca yayınlanan ve ekranlara damga vuran Geniş Aile dizisinin sinema uyarlaması nihayet vizyonda! Replikleri hafızalara kazınan dizinin uyarlamasında birbirleriyle didişmeden duramayan dörtlü Cevahir, Bilal, Ulvi ve Müfit izleyiciye kahkaha dolu dakikalar yaşatacak. Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz'ın başrolde olduğu filmde ailenin değişilmez üyeleri Tanju Tuncel, Mine Teber, Bihter Dinçel, Bora Akkaş ve Mustafa Uzunyılmaz'da yer alıyor. Film, define haritasının peşine düşen kafadarların başlarından geçen maceralara odaklanıyor.

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi


HAYAT ÖPÜCÜĞÜ

Haberin Devamı

 Haftanın diğer yerli filmi olan Hayat Öpücüğü, Şenol Sönmez  yönetmenliğinde beyaz perdeyi ziyaret ediyor. Monoton bir adam olan Metin'in yaşam dolu Hayat'a raslamasıyla değişen hayatına odaklanan filmde Ali Sunal, Hatice Şendil, Ayda Aksel, Ahmet Saraçoğlu, Janset ve Zerrin Sümer gibi isimler yer alıyor.

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi


TEHLİKELİ YÜRÜYÜŞ

 Phillippe Petit'in 'To Reach the Clouds'dan beyaz perdeye adapte edilen The Walk, Forrest Gump filmiyle Oscar kazanan usta yönetmen Robert Zemeckis yönetmenliğinde beyaz perdeye kavuşuyor. Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, James Badge Dale, Ben Schwartz, Charlotte Le Bon, Clément Sibony ve César Domboy gibi oyuncuların yer aldığı film, 7 Ağustos 1974 tarihinde Dünya Ticaret Merkezi kulelerinin arasında yapılan telli yürüyüşü merkeze alıyor.

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi


EJDER KILICI

Haberin Devamı

 Çin sinema sektörünün en yüksek bütçeli yapımı olarak dikkat çeken Ejder Kılıcı, Amerikan sinemasının da katlılarıyla vizyona giriyor. Üç Hanedan: Ejderin Dirilişi ve Hong me yan gibi yapımlara imza atan Daniel Lee'nin yönetmenliğini üstlendiği filmde Jackie Chan, John Cusack, Adrien Brody ve Lin Peng gibi oyuncular yer alıyor. Sinemaseverleri M.Ö 48 yılına götürecek olan film Romalı askerlerin Çin'e girişini ve orada kaybolmalarının ardından yaşananlara odaklanıyor.

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi


MANTIKSIZ ADAM

 Yönetmenliği tartışılamayacak olan sinema adamlarından olan Woody Allen'ın yeni projesi Mantıksız Adam bu hafta vizyonda! Senaryosunu yazıp yönettiği filmlere bir yenisini daha ekleyen Allen, filmin başrollerinde Joaquin Phoneix ve Emma Stone'a yer verdi. Kadrosunda Jamie Blackley, Parker Posey, Betsy Aidem, Ethan Phillips ve Sophie von Haselberg gibi isimlerin yer aldığı film, orta yaş krizindeki bir üniversite profesörü olan Abe ve öğrencisi Jill'in arasındaki ilişkiye odaklanıyor.

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi


Haberin Devamı

KORKU TERAPİSİ

 Oscar ödüllü Alejandro Amenábar'ın yönetmenliğini üstlendiği Korku Terapisi haftanın tek yerli filmi! The Others, The Sea Inside ve Thesis filmleriyle kamera arkasındaki yeteneklerini gösteren Amenábar'ın yeni filmi izleyicilere gerilimi yüksek dakikalar vadediyor. Ethan Hawke, Emma Watson, David Thewlis, Devon Bostick, Aaron Ashmore gibi isimlerin yer aldığı film, haksız yere suçlanan bir adamın başından geçen esrarengiz olayları anlatıyor.

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi


 

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!