Bu hafta 7 film vizyona giriyor

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta 7 film vizyona giriyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2016 16:20

Mel Gibson'ın başrolünde oynadığı "Kan Bağı"; Michael Fassbender, Alicia Vikander ve Rachel Weisz'in oynadığı "Hayat Işığım"; Gökhan Mumcu, Tolga Yüce, Bengi Öztürk gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı "Masal" gibi pek çok film bu hafta vizyona giriyor.

Haberin Devamı

TUTMAYIN BENİ 

Bu hafta 7 film vizyona giriyor

 

Semra Dündar’ın yönettiği ve Bala Atabek, Hakan Eratik, Derya Şen ile Leyla Üner Ermaya’in oynadığıTutmayın Beni,  Pinema Film tarafından vizyona çıkarılıyor. “Güvenlik Fikret” karakteriyle, ilk kez bir kadın kahramanın aksiyon ve komedi dolu maceralarıyla beyazperdeyi renklendireceği Tutmayın Beni filmi nihayet sinemaseverlerle buluştu. Alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışan, en büyük hayali babası gibi polis olmak olan ve heyecanla polis sınavlarına hazırlanan Fikret’in, çalıştığı AVM.de başına gelen eğlenceli, komik olayları ve kötü adamlarla amansız mücadelelerini konu alıyor.

 

Haberin Devamı

KAYIP BALIK DORİ 

Bu hafta 7 film vizyona giriyor

 

Andrew Stanton’un yönettiği ve Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Ed O’Neill, Kaitlin Olson, Hayden Rolence, Ty Burrel, Diane Keaton, Eugene Levy, Sloane Murray, Idris Elba, Dominic West’in seslendirdiği animasyon filmKayıp Balık Dori (Finding Dory), 02 Eylül 2016’da UIP Filmcilik dağıtımıylaUIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor. Yapımcılığını Disney – Pixar yaptığı film, kimsenin unutamadığı Mavi Tang balığı Dori’yi geçmişiyle ilgili bazı yanıtlar ararken arkadaşı Nemo ve Marlin’le yeniden biraraya getiriyor. Dori neleri hatırlayabilecektir? Ailesi kimdir? Balina dilini nereden öğrenmiştir? Film bütün bu sorulara cevap arıyor.

 

KAN BAĞI 

Bu hafta 7 film vizyona giriyor

 

Jean Francois Richet’in yönettiği ve Mel Gibson, Erin Moriarty, Micheal Parks ile William H. Macy’nin oynadığıKan Bağı (Blood Father), 02 Eylül 2016’da Mars Dağıtım dağıtımıyla Medyavizyon Film tarafından vizyona çıkarılıyor. Eski bir suçlu olan John Link, yalnız başına; 17 yaşındaki kızı Lydia ise babasından ayrı bir hayat sürmektedir. Bir uyuşturucu karteline bulaşan erkek arkadaşı Lydia’yı, kartelin nakit servetini çalmak için aracı olarak kullanır. Lydia bu durumdan bir şekilde kurtulabileceğini düşünerek babasının yanına kaçar. John, hayatında doğru yapamadığı şeyi, kızına gerekli ilgi göstermeyi, şimdi yapmak için harekete geçer.

 

Haberin Devamı

SİCCİN 3: CÜRMÜ AŞK

Bu hafta 7 film vizyona giriyor

 

Alper Mestçi’nin yönettiği ve Adnan Koç, Büşra Ayaydın, Cem Uslu ile Nevin Efe’nin oynadığı Siccin 3: Cürmü Aşk, 02 Eylül 2016’da The Moments Entertainment dağıtımıyla Muhteşem Film tarafından vizyona çıkarılıyor. Orhan ile Sedat çocukluk arkadaşıdır. Yıllar sonra Orhan, Sedat’ın kız kardeşi Kader’le birbirlerine aşık olup evlenirler. Sedat’ın yaptığı araba kazası üçünün de hayatlarının dönüm noktası olur. Sedat’ın oğlu Mehmet felç olur. Kader ise geçmişini hatırlayamaz. Orhan bu olay yüzünden Sedat’ı suçlar. Sedat, duyduğu vicdan azabı ve yaşadığı tuhaf ürkütücü olaylar nedeniyle iyice dağılır. Orhan ise Kader’i kaybetmeme uğruna korkunç bir şey yapar.

 

Haberin Devamı

MASAL 

Bu hafta 7 film vizyona giriyor

 

Arın Arjen Öztürk’ün yönettiği ve Gökhan Mumcu, Tolga Yüce, Bengi Öztürk ile Melis Canan Çiçekdenk’in oynadığı Masal, 02 Eylül 2016′da Özen Film dağıtımıyla Erik Sanat tarafından vizyona çıkarılıyor. Film, İstanbul’da Yeşim adındaki karakterin zorlu ameliyattan sağ çıkamayacağını düşünmesinden hareketle, hastane odasında arkadaşlarına yazdığı vasiyet niteliğindeki mektupla başlıyor. Yeşim’in mektubundaki vasiyeti yerine getirmek için Bafa gölüne doğru yola koyulan beş arkadaş, vasiyetteki gizemi çözmeye çalışırken aşk ve dram yüklü başka hikâyelerle karşılaşırlar ve Yeşim’in hikayesi farklılaşmaya başlar. 

 

Haberin Devamı

HAYAT IŞIĞIM

Bu hafta 7 film vizyona giriyor


'Aşk ve Küller' filminden hatırlanan yönetmen ve senarist Derek Cianfrance'ın imzasını taşıyan filmin başrollerinde Michael Fassbender, Alicia Vikander ve Rachel Weisz yer alıyor. Aşk ve dram türündeki film, Batı Avustralya'da kendi halinde bir fenerin idaresinden sorumlu olan evli bir çiftin, batan gemi enkazından buldukları küçük bebeği kimseye söylemeden alıp büyütmeye karar vermeleri ve bu küçük sırrın daha sonra ikilinin başına açtığı büyük bir derdi konu alıyor. 

 

KORKU KOMEDİ: BANA NORMAL AKTİVİTELER 

Bu hafta 7 film vizyona giriyor


Özgür Bakar'ın yönettiği filmin başrollerinde Ufuk Şen, Süleyman Kabaali, Bengi İdil Uras ve Duygu Paracıkoğlu yer alıyor. Film, kostümcü olarak çalıştığı film setinden kovulduktan sonra kendini, sürekli olarak ağabeylerinden aldığı paraları gereksiz işlerde batıran iki arkadaşa yönetmen olarak tanıtan genç bir kızın, ikiliyi korku filmi piyasasında çok para olduğuna ikna etmesi sonrasında yaşanan komik olaylar etrafında dönüyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!