Bu hafta 6 yeni film vizyonda

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta 6 yeni film vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2016 16:23

Bu hafta Star Trek Sonsuzluk, Saraybosna'da Ölüm, Oyun, Nefesini Tut, Suikast ve Sevimli Kedi İşbaşında 2 olmak üzere 6 yeni film gösterime giriyor.

Haberin Devamı

STAR TREK SONSUZLUK

Bu hafta 6 yeni film vizyonda

Justin Lin’nin yönettiği ve Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban ile Zoe Saldana’nın oynadığı Star Trek Sonsuzluk (Star Trek Beyond), 26 Ağustos 2016’da UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor. Star Trek Sonsuzluk, dünya çapında popüler olan, Gene Roddenberry’nin yarattığı ve 2009’da J. J. Abrams tarafından yeniden sunulan Star Trek serisinin yeni filmi, USS Atılgan ile mürettebatının yeni yolculuğunu Justin Lin yönetiyor. Filmde Atılgan mürettebatı bilinmeyen uzayın uzak köşelerini araştırıyor ve kendilerini ve Federasyon’un temsil ettiği her şeyi sınayan gizemli, yeni bir düşmanla karşılaşıyorlar.

 

Haberin Devamı

SARAYBOSNA'DA ÖLÜM 

Bu hafta 6 yeni film vizyonda

Danis Tanovic’in yönettiği ve Jacques Weber, Snezana Vidovic, Izudin Bajrovic ile Vedrana Seksan’ın oynadığı Saraybosna’da Ölüm (Death in Sarajevo), 26 Ağustos 2016’da M3 Film dağıtımıyla Calinos Film tarafından vizyona çıkarılıyor. O gün, otelin çatısında yapılan TV yayınında politik duruşlar asırlık tartışmalara yol açarken otel müdürü aylardır maaşlarını alamayan ve tam da bu önemli günde grev yapmaya karar veren çalışanları kendine özgü yöntemlerle engellemeye çalışmaktadır. Grev sözcüleri bir bir ortadan kaybolurken en önemli konuklardan birini koruyan polisin tek derdi ise eşinin satın almak istediği kanepenin fiyatıdır.

 

OYUN 

Bu hafta 6 yeni film vizyonda

Ariel Schulman ile Henry Joost’un yönettiği ve Emma Roberts, Dave Franco, Juliette Lewis ile Samira Wiley’in oynadığı Oyun (Nerve), 26 Ağustos 2016’da The Moments Entertainment dağıtımıyla Tanweer Film tarafından vizyona çıkarılıyor. Nerve adlı bir internet sitesi, siber ortamda naklen yayımlanacak olan bir oyun duyurusu yapar, binlerce kişi başvurur. Şartlar çok açıktır: Eğer şehrin en işlek caddesinde gece yarısı hayat kadını gibi giyinerek dolaşabilecek, bir bara girip belalı tiplere sataşabilecek veya okul müdürünü herkesin ortasında küçük düşürebilecek cesarete sahipseniz bu oyuna katılmamanız için hiçbir neden yoktur.

 

Haberin Devamı

NEFESİNİ TUT

Bu hafta 6 yeni film vizyonda

Fede Alverez’in yönettiği ve Jane Levy, Dylan Minnette, Daniel Zovatto ile Stephen Lang’ın oynadığı Nefesini Tut (Don’t Breathe), 26 Ağustos 2016’da Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor. Rocky, Alex ve Money, evinde küçük bir servet bulunan kör bir adam olduğunu öğrendiklerinde, en büyük vurgunlarını yapmak için o eve girmeye karar verirler. Ne var ki, yaptıkları plan hiç de istedikleri gibi gitmez çünkü kurbanları tahmin edilmeyecek kadar tehlikeli biri çıkar. Kör adam gençleri çok iyi güçlendirilmiş evinde amansızca takip etmeye başladığında, adamın paradan başka şeyler de saklıyor olduğunu öğrenmek gençleri dehşete düşürür.

 

Haberin Devamı

SUİKAST 

Bu hafta 6 yeni film vizyonda

Dennis Gansel’in yönettiği ve Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones ile Michelle Yeoh’un oynadığıSuikast (Mechanic: Resurrection), 26 Ağustos 2016’da Mars Dağıtım tarafından vizyona çıkarılıyor. Yıllar önce tezgâhlanmış bir patlamayla ölümü kurgulanan Bishop artık bir suikastçı olmaktan uzaklaştığını sanmaktadır. Amacı gözlerden uzak bir emekliliktir. Ama birileri onun hâlâ hayatta olduğunu bilmektedir. Bazı kişilerin kaza süsü verilerek öldürülebilmesi için bir tetikçiye ihtiyaç duyan Crain, suikastçıyı eski günlerine döndürüp ondan son bir kez faydalanmak için elinden geleni yapmakta kararlıdır.

 

Haberin Devamı

SEVİMLİ KEDİ İŞBAŞINDA 2 

Bu hafta 6 yeni film vizyonda

Andres Couturier’in yönettiği ve Fatih Özacun, İlham Erdoğan, Mehmet Zorlu ile Özgür Özdural’ın seslendirdiği animasyon film Sevimli Kedi İş Başında 2 (Don Gato: El Inicio de la Pandilla – Top Cat Begins), 26 Ağustos 2016’da Mars Dağıtım dağıtımıyla Medyavizyon Film tarafından vizyona çıkarılıyor. Fakir, yalnız ve sokaklarda yaşayan bir sevimli kedinin kaderi iyi kalpli ve maceracı Benny ve takımı ile tanışana kadar çok kötü gitmiştir. Geçimini yankesicilik, hırsızlık gibi kötü şeyler yaparak sağlayan Sevimli Kedi, Benny sayesinde tüm kötü huylarından sıyrılmaya başlamış ve çok yakın arkadaş olmuşlardır. Bay Dev ile yolları kesişen kedi takımının başı yine belaya bulaşır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!