Bu hafta 6 yeni film vizyonda!

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta 6 yeni film vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2015 10:54

Sinema salonları bu hafta vizyona giren 6 yeni filmle daha da şenleniyor. 3'ü yerli toplam 6 yeni filmin izleyiciyle buluşacağı haftada Kara Bela, Labirent: Alev Deneyleri, Everest, Can Tertip, Guruldayan Kalpler ve Sicario vizyonda!

Haberin Devamı

Her hafta birbirinden önemli filmler sinema salonlarındaki yerini alıyor. Bu hafta da sinema tutkunlarının ilgisini çekecek filmler vizyona girdi. 3'ü yerli toplamda 6 filmin vizyona girdiği haftada Kara Bela, Can Tertip ve Guruldayan Kalpler aynı zamanda haftanın komedi filmleri oluyor. Bu hafta 2014 yılının sevilen filmi Labirent: Ölümcül Kaçış filminin devamı olan Labirent: Alev Deneyleri beyaz perdeyi ziyaret ediyor. İlk gösterimini Cannes Film Festivali kapsamında gerçekleştiren Sicario ve yaşanmış gerçek hikayeyi beyaz perdeye taşıyan Everest sinema salonlarını ziyaret eden diğer filmler.

Bu hafta 6 yeni film vizyonda
KARA BELA

Haberin Devamı

Bu hafta 6 yeni film vizyonda

Bu hafta üç yerli komedi filmi sinema salonlarını ziyaret ediyor. En çok kopya ile vizyona giren filmlerden biri olan Kara Bela, Türk sinemasının yetenekli yönetmeni Burak Aksak'ın ellerinde yoğuruluyor. Aksak'ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği filmde Cengiz Bozkurt, Seda Bakan, Erkan Kolçak Kösendil, Cihan Ercan, Tarık Ünlüoğlu ve İştar Gökseven gibi isimler yer alıyor. Film hayatı kurallarına göre yaşamayı seven Kudret'in başına gelen komik olaylara odaklanıyor.

Bu hafta 6 yeni film vizyonda
LABİRENT: ALEV DENEYLERİ

Bu hafta 6 yeni film vizyonda

2014 yılında beyaz perdeyi ziyaret eden Labirent: Ölümcül Kaçış hatrı sayılır gişe hasılatının ardından ikinci film için kollar sıvanmıştı. Serinin ikinci kitabından uyarlanan Labirent: Alev Deneyleri bu haftanın beklenen filmlerinden. İlk filmin yönetmenliğini üstlenen Wes Ball ikinci filmle yeniden kamera arkasına geçiyor. Başrollerini Dylan O'Brien ve Kaya Scoderlario'nun paylaştıkları filmde; Thomas'ın liderlik yaptığı ekip, Labirent deneyinden kurtulmayı başarmıştı. İkinci filmde ekip dışarıda post-apokaliptik bir dünyada ummadıkları tehlikelerle yüzleşmeye hazırlanıyorlar.

Haberin Devamı

Bu hafta 6 yeni film vizyonda
EVEREST

Bu hafta 6 yeni film vizyonda

1996 yılında yaşanan gerçek bir hikayeyi beyaz perdeye yansıtan Everest, Son Vurgun ve Zorlu İkili gibi filmlere imza atan Baltasar Kormákur yönetmenliğinde sinema salonlarındaki yerini alıyor. Jake Gyllenhaal, Josh Brolin, John Hawkes ve Jason Clarke gibi Hollywood'un önemli isimlerinin yer aldığı filmde; Everest'e tırmanan iki dağcı ekibinin hiç ummadıkları anda yakalandıkları şiddetli fırtına ve tipi hayatlarını kabusa çevirir. Artık zirveye ulaşmanın yanı sıra hayatta kalmak için de mücadele vereceklerdir.

Bu hafta 6 yeni film vizyonda
CAN TERTİP

Haberin Devamı

Bu hafta 6 yeni film vizyonda

Bu haftanın yerli komedilerinden bir diğeri olan Can Tertip, Burak Kuka yönetmenliğinde vizyona giriyor. Bülent Erdem, Volkan Demirok, Tuğba Özerk, Cengiz Küçükayaz, Hakan Ural gibi isimlerin yer aldığı film; tek hayali askerlik yapmak olan İlyas ve saf bir Anadolu çocuğu olan İlyas'ın yollarının kesişmesine odaklanıyor.

Bu hafta 6 yeni film vizyonda
GURULDAYAN KALPLER

Bu hafta 6 yeni film vizyonda

Eve Dönüş filmiyle tanınan Ömer Uğur'un yönetmenliğini üstlendiği komedi filmi Guruldayan Kalpler, varoş bir semtte yaşayan Yaşar'ın hırsızlık yapmak için girdiği sanat atolyesinde işe alınması ve sonrasında gelişen komik olaylara odaklanıyor. Necip Memilli'nin Yaşar karakterini canlandırdığı filmde Algı Eke, Devin Özgür Çınar, Fırat Tanış ve Ünal Yeter gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

Bu hafta 6 yeni film vizyonda
SİCARİO

Bu hafta 6 yeni film vizyonda

İlk gösterimini Cannes Film Festivali kapsamında gerçekleştiren ve adından söz ettiren Sicario, bu haftanın merak edilen filmlerinden. Aksiyonun eksik olmadığı filmin yönetmenliğini İçimdeki Yangın, Tutsak, Düşman gibi filmlerle yeteneklerini kanıtlayan Denis Villeneuve üstleniyor. Emily Blunt, Benico Del Toro, Josh Brolin gibi isimlerin başrolleri üstlendiği Sicario, azılı bir uyuşturucu çetesini yok etmek için çalışan üç ajanın aksiyon dolu hikayesine odaklanıyor.

BAKMADAN GEÇME!