Bu hafta 6 film vizyona girecek

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta 6 film vizyona girecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 11:06

Bu hafta 1'i yabancı 6 film vizyona giriyor. 53. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi film ödülü alan, Yeşim Ustaoğlu’nun yönettiği ve Funda Eryiğit, Ecem Uzun, Serkan Keskin, Mehmet Kurtuluş ile Okan Yalabık’ın oynadığı "Tereddüt" de izleyici ile buluşacak filmlerden biri. Film aynı zamanda Ecem Uzun'a 'en iyi kadın' ve Yeşim Ustaoğlu'na da 'en iyi yönetmen' ödülünü getirmişti.

Haberin Devamı

ALEMDE 1 GECE

Bu hafta 6 film vizyona girecek


Barış Erdoğan’ın yönettiği ve Aydemir Akbaş, Ömer Gecü, Beyti Engin ile Bülent Alkış’ın oynadığı "Alemde 1 Gece"de, mutlu bir evliliği olan Ozan’ın karısı Elif birkaç gündür annesinin yanındadır. Ozan evde tek başınayken çocukluk arkadaşı Tolga yanında Lena ve muhabbet tellalı Fehmi’yle çıkagelir. Ozan, Tolga’yı evden kovalamaya çalışırken karşı komşusu emekli Eşref gelir. Salonda tek maç izleyen Fehmi bahis kuponuyla para kazanınca heyecandan ölür. Cesetten kurtulmak için uğraşırlarken birden kendilerini çok daha büyük bir belanın içinde bulacaklardır.

APTALLAR ÇETESİ 

Bu hafta 6 film vizyona girecek

Haberin Devamı

Jared Hess’in yönettiği ve Zach Galifianakis, Owen Wilson, Kristen Wiig ile Kate McKinnon’un oynadığı Aptallar Çetesi (Masterminds), ABD tarihinin en büyük soygunlarından birini gerçekleştiren anti-kahraman David Ghantt’in yaşadığı, kargaşaya yol açan talihsizlikler. Sorunlar, Loomis Fargo’nun zırhlı araç şoförü David’in güzel Kelly’ye âşık olmasıyla başlıyor. Kelly işi bıraktıktan sonra küçük çaplı yerel hırsız Steve Chambers’ın teşvikiyle David’i Kuzey Carolina Charlotte şehrinde bulunan şirket kasasını soymaya ikna ediyor ve komedi başlıyor. 

 

ZUZULA: CİNLER ALEMİNDEKİ KARANLIK KABUS

Bu hafta 6 film vizyona girecek

Kemal Özdemir’in yönettiği ve Canan Ünal, İnanç Akbulut, Fatih Selim Emek ile Tuğba Şakar’ın oynadığı Zuzula: Cinler Alemindeki Karanlık Kabus, aşk romanlarıyla ün yapan yazar Vildan Akın, yazacak hikâye düşünemez olur. Yayınevi yetkilisi, gerilim ve psikoloji türüne yönelmesini söyler. Biraz araştırdıktan sonra denemeye karar verir. Şehirde bunaldığından sakinlik istediğinden yeni hikâyesine odaklanmak için bir müddet dağ evinde yaşamaya karar verir. Korkunç olaylarla ailesini kaybeden Çoban Ali dikkatini çeker. Kendisini bir anda Ali’nin ailesinin yaşadığı dehşetin içinde bulur.  

 

Haberin Devamı

 SEN SAĞ BEN SELAMET

Bu hafta 6 film vizyona girecek

Ersoy Güler’in yönettiği ve Ufuk Özkan, Burçin Bildik, Tuvana Türkay ile Lale Başar’ın oynadığı "Sen Sağ Ben Selamet" filminde, müebbet hapis
cezasına çarptırılan Sansar ve tahliyesine 2 gün kalan Selamet’in aynı nakil aracına binmesiyle başlayan macerayı ele alıyor. Aynı yöne giden üç kaçağın yolunun sık sık kesişmesini konu alan filmde, cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan Sansar, aynı yolun yolcularıdır. Sansar’ı, Sivas Kapalı Cezaevi’ne götürecek nakil aracı, Selamet’i de memleketine bırakacaktır.  

 

OLDU MU ŞİMDİ?

Bu hafta 6 film vizyona girecek

Haberin Devamı

Kenan Öztürk’ün yönettiği ve Yavuz Seçkin, Orhan Aydın, Seda Güven ile Serkan Şengül’ün oynadığı "Oldu mu Şimdi?" filminde hayatı yanlış anlamalar yüzünden mahvolan Yaşar, bu tip bir anlama sonucu hapse girer. Hapiste tanıştığı Ömer en yakın dostu olur, birlikte dolandırıcılık yaparlar, tekrar tekrar hapse girerler. En son hapisten çıktıklarında tövbe etmeye karar verirler, camiye gittiklerinde kimi kimsesi olmayan bir cenazenin kaldırılmasına yardım ederler. Ölen kişi zengin bir iş adamıdır ve “Cenazemi kim kaldırırsa mal varlığımda onundur.” demiştir. 

 

TEREDDÜT

Bu hafta 6 film vizyona girecek

Yeşim Ustaoğlu’nun yönettiği ve Funda Eryiğit, Ecem Uzun, Mehmet Kurtuluş ile Okan Yalabık’ın oynadığı "Tereddüt" (Clair Obscur) filminde Şehnaz karakterinin 30’larının başında, bir sahil kasabasında mecburi hizmete başlamış bir psikiyatrdır. Başarılı kocası Cem ile kusursuz bir evlilik sürdüren Şehnaz, her hafta sonu İstanbul’daki evine gidip gelir. 16 yaşındayken zorla evlendirilerek aynı kasabaya getirilmiş olan Elmas’ın hayatı ise bunaltıcı sorumluluklarla geçmektedir. Yolları kesişen Şehnaz ve Elmas’ın hayatlarındaki aynı sorunlarla yüzleşmeleri, yaşamda yeni bir kapıyı aralamalarını sağlayacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!