Bu gece niyet ederek uyuyun

Bugün hızlı değişen duygular yaşayabilirsiniz.

Çünkü Ay, hızlı hareket eden İkizler Burcunda dolaşıyor ve İkizler burcundaki Venüs, Mars, Jüpiter, Neptün’ü tetikledikten sonra geceyarısı Yay burcundaki Pluton’u harekete geçirecek. Aslında gökyüzünün bu konumundan yararlanabilirsiniz. Bilinçaltınızın derinliklerinde gizli kalmış bilgileri bilinç düzeyine çıkarabilir ve anlamadığınız pek çok şeyi anlamaya başlayabilirsiniz. Bu gece uyumadan önce merak ettiğiniz bir şeyi anlamak için kendinizi programlayın ve rüyanızda göreceğinizi niyet ederek uyuyun. Gece rüyanızda görmeseniz bile gün içinde aniden fikirler zihninizde uyanabilir.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar İkizler, Yay, Balık ve Başaklar. Ayrıca bütün Ateş ve Hava burçları da bu konumdan yararlanabilirler.

Astrolojik ilişkiler

Doğan GÜNEŞ rumuzlu mektubun sahibi, kızından yakınıyor ve ilişkilerini öğrenmek istiyor. Bir Balık ve Yay ilişkisi hem öğretici, hem de zorlayıcıdır. Her ikiniz de aslında son derece iyimser ve derinliği olan kişilersiniz. Fakat bir Yay anne olarak Su’yun yüksek hassasiyet ve duyarlılığına sahip olan kızınızı anlamakta zorlanıyorsunuz. Ona söylemek istediklerinizi önceden planlayın ve doğru kelimeleri seçerek dikkatli konuşun. Doğum anındaki Merkür’ün güçlü etkisi onun son derece kıvrak bir zekaya sahip olduğunu gösteriyor. Üstelik Venüs’ün Ay ile yaptığı etkileşim kızınıza bir sanatçının duyarlılığını veriyor. Fakat çok hassas ve kırılgan olduğu için kendini korumak adına sert bir tavır geliştiriyor. Onun sanatçı duygusuna uygun davranırsanız, ilişkiniz düzelecek. Fakat şu sıralarda gökyüzünün konumu hem sizi, hem de kızınızı sert biçimde etkiliyor ve sabırsızlık veriyor. Kızınızı gitmek istediği dans kursuna göndermenizi tavsiye ederim. Çünkü Balık burcu ayakları sembolize eder ve Balık tipleri arasından çok iyi dansçılar çıkar. Fakat kızınızın enerji fazlasını boşaltması için böyle bir kurs çok faydalı olacak. Üstelik aranızdaki ilişkinin yumuşamasını da sağlayacak. Haziran sonuna kadar kızınıza karşı her zaman olduğundan daha anlayışlı davranırsanız, Temmuz’dan itibaren ilişkiniz çok daha sıcak olacak ve bu arada o da değişimini gerçekleştirmeyi başaracak. Fakat bunun için sizin yardımcı olmanız gerekiyor.

İlginç kitaplar

Değerli taşlarla tedavi

Artına Yayınlarından çıkan ‘Değerli Taşlarla Tedavi Rehberi’ adlı kitap, taşlara son derece ilginç bir yaklaşım içinde bulunuyor. Pamela Chase ve Jonathan Pawlik tarafından hazırlanan bu kitabın içeriği spritüel bir anlayışla doğanın prensiplerini birleştirerek zengin bir açıklama ve tedavi yöntemi sunuyor. Ve şöyle diyor;

‘İçinde bulunduğumuz gerçekliğin ruhsal boyutlarını ve tüm varoluşun kaynağını içeren bilgileri doğada bulabiliriz. Tıpkı sizin, Yüksek Benliğiniz olduğu gibi her mineralin de ‘Deva’ adı verilen bir Yüksek Benliği vardır. Aşağıdaki bilgi, bir Şeffaf Kuvars Kristali Devasından alınmıştır: ‘Sizlere kendimle ve Mineral Alemi ile ilgili bazı bilgiler vereceğim. Benim alemim ruhların dünyasına bağlıdır. Varolan her şey yaşam enerjisinden ibarettir. Bir Kristal Devası olarak amaçlarımdan birisi, yaşam enerjisinden, kristalin fiziksel boyuttaki örneğini oluşturmaktır. Kristallerin içsel düzenlerini sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla yaşama enerjisine yön veririm. Kristaller yaşam enerjisini ihtiyaçlarına göre verir ya da alırlarken enerji dengeleri de değişim gösterir. Ben kristallerdeki enerjinin dengede kalmasını sağlarım.’
Yazarın Tüm Yazıları