Bu gece bitmez

Selin Toktay geçtiğimiz hafta bir kız arkadaşıyla Nişantaşı buzBar’daydı.

Eğlenceye kendilerini iyice kaptıran ikili, tüm müşterilerin mekandan çıktığını, barın kapanma saatinin geldiğini bile fark etmedi. Sonunda barmenlerin uyarılarıyla kendilerine gelen Toktay ve arkadaşının yine de eğlenceyi noktalamaya niyeti yoktu. Sonunda ünlü manken, kız arkadaşı ile kol kola girerek Beyoğlu Wanna’nın yolunu tuttu...

Beyoğlu Beyoğlu

Natacha Atlas’ın Babylon’daki konserini izleyenler arasında, tiyatrocu Güven-Dürnev Kıraç çifti de vardı. Atlas’ın son albümünü keyifle dinlediklerini, canlı performansını da büyüleyici bulduklarını belirten çift, konserin ardından İstiklal Caddesi turuna çıktı. İkili, farklı renkleri barındıran Beyoğlu’nun kendileri için vazgeçilmez olduğunu söylemeden de geçemedi.

Bu ne sevgi

Geçtiğimiz gece Pera Palas’ta Yıldırım Aktuna’nın oğlu Oğul ile Özlem Bakış’ın düğünü vardı. Gönül Yazar da törenin davetlileri arasındaydı... Taş Bebek lakaplı sanatçının gözü bir ara kapıya takıldı. Programını keyifle izlediği Okan Bayülgen de ‘Zaga’nın canlı yayınından önce, birkaç dakikalığına da olsa düğüne uğramıştı. Onu görür görmez yerinden fırlayan Yazar, koşar adım yanına gittiği şovmenin boynuna sarılıp onu öpücüklere boğdu. Bu sevgi gösterisine Bayülgen de teşekkürle karşılık verdi.

Her tarza açık

Fantazi müziğin ünlü ismi Mine Koşan, geçtiğimiz gece Beyoğlu Babylon’da gerçekleşen Natacha Atlas konserini izledi. Koşan, kimi zaman yorumunu çok beğendiğini söylediği sanatçının şarkılarına eşlik etti, kimi zaman alkışlayarak tempo tuttu. Yırtık blue jean pantolonuyla da her zamanki klasik tarzının dışına çıkmıştı...

3 boyutlu keyif

Komedyen Hamdi Alkan, resmen boşandığı ama birlikte yaşamaya devam ettiği eşi Canan Hoşgör’le birlikte kızları Zeynep’i gezmeye çıkarttı. Dolmabahçe’deki G-Mall’un içinde açılan üç boyutlu sinemaya götürdükleri Zeynep, bu ilginç sinema deneyiminden son derece memnun kaldı. Ailenin yüzleri sinema salonundan çıktıklarında gülüyordu.

Evlilik teklifi yemekte geldi

Nişantaşı’ndaki Chinise in Town’ın sahibi Selim Yalın, geçtiğimiz gece 6 aydır birlikte olduğu sevgilisi Deniz Seki’yle Beyoğlu Wanna’da eğlendi. Ancak söylenenlere göre ikili kulübe gelmeden önce baş başa yemeğe çıkmış. İşte bu romantik yemek sırasında da Yalın, Seki’ye evlenme teklif etmiş. Bu teklife sadece gülümsemeyle karşılık veren sanatçı, net bir yanıttan şimdilik kaçınıyormuş. Yine de ilişkinin bu çizgide gitmesi durumunda, çiftin gelecek yıl nikah masasına oturabilecekleri konuşuluyor.

Havasını kaybetmemiş

Bir zamanlar kendine has üslubuyla sunduğu hava durumu kuşağıyla kendinden epey söz ettiren, ‘Havalar nasıl olursa olsun, sizin havanız iyi olsun’ sözü dillere düşen Hülya Uğur, uzun zamandır ortalarda görünmüyordu. Uğur yıllar sonra Oğul Aktuna ile Özlem Bakış’ın düğününde kendini gösterdi. Eski sunucunun biraz kilo aldığı, epey de durgunlaştığı görüldü. Ama yine de Hülya Uğur eski havasından bir şey kaybetmemişti.

Sokak ortasında aşk

Şarkıcı Göksel, geçtiğimiz yaz aylarında evlendiği Alper Arınç’la Beyoğlu Babylon’da eğlendi geçen akşam... Kulüp çıkışında neşeleri yerindeydi çiftin... Alper Bey ‘Depresyondayım’ adlı şarkıyla listelerde haftalarca kalan Göksel’i sokak ortasında dakikalarca öperek sevgisinin büyüklüğünü göstermeyi de ihmal etmedi.
Yazarın Tüm Yazıları