Bu futbolcular da diğer mankenlerin favorileri...

Güncelleme Tarihi:

Bu futbolcular da diğer mankenlerin favorileri...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

GEORGE HAGI

Hagi, birçok genç futbolcu arasında mankenler tarafından en gözde oyuncular listesine sokuldu.

Pınar TEZCAN

‘‘Hakan Ünsal çok disiplinli’’

En beğendiğim futbolcu Galatasaraylı Hakan Ünsal. Belki buna şaşıracaksınız, bir yıldız futbolcu değil, ama onun futbolunu çok beğeniyorum. Çok disiplinli bir oyuncu, futbolu çok iyi bildiğimi söyleyemem tabii ki; ama onun futbolu da kendisi de çok sempatik. Bu nedenle benim favori futbolcum Hakan Ünsal

HAKAN ÜNSAL

Gözde futbolcular arasında Hakan Ünsal'ın da seçilmesi sürpriz oldu.

Gizem Özdilli

‘‘Hagi inanılmaz bir futbolcu’’

Galatasaray'ı tutuyorum, hem de fanatik olduğumu söyleyebilirim. Futbolcuların içinde en çok Galatasaraylı oyuncuları seviyorum. Onların en iyiler oldukları tartışılmaz. Ama onların içinden en çok hangisini sevdiğimi de söyleyebilirim. Tabii ki Hagi. İnanılmaz bir futbolcu bence, hem takımına maç kazandırıyor hem de çok iyi goller atıyor. Hagi'yi izlerken çok keyif alıyorum. Sadece ben değil tüm taraftarlar onu izlemekten keyif alıyor. Hagi'nin daha uzun yıllar Galatasaray'da oynamasını istiyorum. Teknik direktör olarak da Fatih Terim'i çok beğeniyorum.

Özlem Yıldız

‘‘Hagi çok yetenekli’’

Benim tuttuğum takım Fenerbahçe, kendimi bildim bileli Fenerbahçeliyim. Favori futbolcumun da Fenerbahçe'den olacağını düşünebilirsiniz, ama aksine favorim en büyük rakibimizden yani Galatasaray'dan... Tabii ki Hagi. Romen futbolcuya açıkcası tam bir hayranlık duyuyorum. Oynadığı futbolda zeka parıltıları var, yaptıklarını yeteneği olmayan biri kesinlikle yapamaz. Hele attığı goller, izlerken ağzım açık kalıyor. Onun kadar iyi futbolcu bence azdır, sanırım yaşı da ilerlemiş, ama çok iyi oynuyor. Hagi'nin yanında bir de Fenerbahçeli Baliç'i çok beğeniyorum.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!