Bu fırsatı kaçırmayın

Güncelleme Tarihi:

Bu fırsatı kaçırmayın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2009 00:00

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Alışveriş ve Eğlence Festivali yarın Atatürk eski hipodromdaki Kültür Merkezi’nde başlıyor. Festival 12 Temmuz’a kadar sürecek.

Ünlü starlar sahne alacak

Ankara Ticaret Odası (ATO) üyesi yüzlerce firma da festivale katılıyor.ATO Başkanı Sinan Aygün, festival alanında yüzlerce standın kurulacağını ve fiyatların çok düşük olacağını vurgulayarak, Ankaralılara “Bu fırsatı kaçırmayın” çağrısında bulundu.

Herşey ucuz

Aygün, Ankaralıların festival alanında giyimden gıdaya, elektronik eşyadan oyuncağa kadar her türlü ihtiyaçlarını ucuza karşılayabileceklerini söyledi.

Kaliteli ürün

Festivalin işportaya büyük darbe vuracağına da dikkati çeken Aygün, “Bu festivalde Ankaralılar ucuz olmasının yanı sıra kaliteli ürün satın alma imkanına da sahip olacak. Ayrıca yüzlerce çeşit ürünü bir arada bulabilecekler” diye konuştu.

18 sanatçı konser verecek

Aygün, 10 gün sürecek festivalde gündüzleri alışveriş yapan Ankaralıların geceleri de ünlü sanatçıların konserlerini ücretsiz izleyebileceklerini kaydetti. Festivalin hem alışveriş hem de eğlence bakımından her yaştan katılımcıya hitap edeceğini belirten Aygün, uluslar arası folklor ekiplerinin oyunlarının yanı sıra, çocuklar için yarışmalar ile top ve oyuncak dağıtımının gerçekleştirileceğini anlattı.

Önce alışveriş sonra eğlence

FESTİVALİN başlayacağı 3 Temmuz günü Serdar Ortaç, 4 Temmuz Cumartesi günü Yeşim Salkım ve Kıraç, 5 Temmuz Pazar günü Demet Akalın ve Kutsi, 6 Temmuz Pazartesi günü Mustafa Sandal, 7 Temmuz Salı günü İsmail Türüt, Zeynep Başkan ve Gökhan Birben, 8 Temmuz Çarşamba günü Ebru Gündeş.

Haftasonu
9 Temmuz Perşembe günü Zara ve Uğur Işılak, 10 Temmuz Cuma günü Ferhat Göçer, 11 Temmuz Cumartesi günü Muazzez Ersoy ve İzzet Yıldızhan, 12 Temmuz Pazar günü ise Mazhar-Fuat- Özkan konser verecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!