Bu Festival Bir Başka Güzel Olacak

Güncelleme Tarihi:

Bu Festival Bir Başka Güzel Olacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2015 20:07

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) gelenekselleşen Bilim, Kültür ve Sanat Festivali’nin 5.’si, 13-14 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.
İki gün sürecek olan “HKÜ 5.Bilim, Kültür ve Sanat Festivali”nin yanı sıra “1. Altın Baklava Film Festivali”ni hayata geçiriyor. Festivaller kapsamında Türkiye’nin en iyi sanatçılarından Can Bonomo; 13 Mayıs (HKÜ 1.Altın Baklava Film Festivali Gala Gecesi’nde), Yalın ve Nükleer Başlıklı Kız; 14 Mayıs 2015 tarihlerinde (HKÜ 1. Mezuniyet Töreni ve HKÜ 5. Bilim, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında) HKÜ Ana Festival sahnesinde sahne alacaklar. Etkinliklerin sadece konserlerle sınırlı kalmayacağı belirtildi. Festivaller ile beraber 14 Mayıs 2015 tarihinde yaklaşık 400 HKÜ öğrencisinin mezun olacağı “HKÜ 1. Mezuniyet Töreni”nde, öğrencilerin mezuniyet sevinçlerine aileleri ve HKÜ akademik kadrosu ortak olacak.
12-13 Mayıs 2015 tarihlerinde Türkiye çapında katılım sağlanan “HKÜ 1. Altın Baklava Film Festivali’’nde, en güzel filmlerin kıyasıya yarışacağı ve festivalin en iyilerinin jüri kararı ile seçileceği bildirildi. 13 Mayıs 2015 tarihinde “HKÜ 1. Altın Baklava Film Festivali”nin Gala Gecesinin ve Ödül Töreni’nin yapılacağı belirtildi. Festivaller çerçevesinde HKÜ Kampüsü’nde birçok sanatsal ve sportif etkinlik hayata geçecek.
Festivallerin birçok sürpriz içerdiği belirtilirken; Mehmet Aslantuğ, Ceyda Düvenci, Ali Taner Baltacı, Büşra Pekin, Mert Fırat, Aydan Taş, İdil Dizdar ve İlksel Başarır’ın festivallere katılacağı, ünlülerin yapacağı söyleşilere, tüm HKÜ öğrencilerinin, akademik, idari kadrosunun yanı sıra tüm Gaziantep halkının da davetli olduğu ve ücretsiz katılabileceği vurgulandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!