Bu Fener Bitmiş

Güncelleme Tarihi:

Bu Fener Bitmiş
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 1998 00:00

Hulki İLGÜN
Haberin Devamı


Hem de öyle bitmiş ki, beterinden Allah korusun.

İlk sözüm sana, sözde teknik direktör efendi. Sen bugünden tezi yok Fenerbahçe'nin yakasını bırak. Maskeni çıkar ve Avrupa'da hangi takımdan kaporonu aldınsa defolup gidip sahte şöhretini oralarda sergile. Artık ben yazmaya utanıyorum ama tek kelimeyle senin ar damarın patlamış.

Aslında sana haftalar önce defolup gitmen için vizeni vermiş, yönetimin kararını beklemiştim. Geçen günlere ve üstüne kaybedilen puanlarla milyonlarca taraftara yazık, hem de çok yazık oldu. Lanet olsun.

Şimdiki sözüm de Fenerbahçe formasını yıllardır sorumsuz ve kalitesiz bir düzeyde sırtında taşıyan ‘‘Topçular topluluğu’’na. Gelelim sizlere. Antalya karşısında artık son kozunuzu da oynadığınız. Gerçek kudretinizi, sözümona futbolculuk kariyerinizi sergilediniz. Hiç utanmadan ve de sıkılmadan.

Yoo yoo Antalyaspor karşısında da kaybettiğiniz puanlar için kınamıyorum sizleri. Değmezsiniz. Bu kayıp ilk kez olsa canım kurban. Ama yağma yok, aldatmaca sona erdi. Artık ne yer ne de yutulursunuz.

Bir Fenerbahçeli olarak erkekçe söylüyorum, şu dakikadan sonra şampiyon da olsanız umurumda değil. Ben bu kulübün 45 yıldır resmi üyesi ve de bekçisiyim. Sizler yolcu ben hancıyım. Sezon sonunu beklemeyin, şimdiden pılınızı pırtınızı, malınızı mülkünüzü, repodaki faizdeki servetinizi, hanınızı apartmanınızı alıp defolun Fenerbahçe'den.

Sevgili Antalyasporlular, sizlere de gerçek bir sporsever olarak tebrik ve saygılarımı sunuyor, hepinizi kutluyorum.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!