Bu evlilik Tarkan’a uyar mı?

Güncelleme Tarihi:

Bu evlilik Tarkan’a uyar mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2016 16:13

Türkiye’nin megastarı Tarkan evlendi. Töreniyle, pastasıyla, kıyafetiyle günlerdir Tarkan’ın düğünü konuşuluyor. Magazin Konseyi herkesin merak ettiği Tarkan neden evlendi, evliliği uzun sürer mi, baba mı oluyor sorularına yanıt aradı...

Haberin Devamı

Onur BAŞTÜRK

Hepimizin ilk aklına gelen soru bu: Tarkan bu evliliği çocuk için mi yaptı? Doğrusu, bu düşüncelerle eşi Pınar Dilek’e haksızlık ediyor, hatta onu zayıf konuma düşürüyoruz.
Çok duru, ışığı olan, güçlü bir kadın gibi duruyor Pınar Dilek. Sadece fotoğraflara bakarak bunu söylüyorum. Hatta daha da ileri gidiyorum: Bu ilişkide ipler Pınar Hanım’ın elinde. Tarkan kendini bayağı ona emanet etmiş bence.
Şunu da söylemeden geçmeyeyim: Düğün fotoğrafları o kadar klasikti ki (gelin oturuyor damat ayakta) böyle klasik fotoğrafları artık sade vatandaş bile çektirmiyor. “Megastar” diye konumladığımız birinden daha yaratıcı, ilham veren, değişik düğün kareleri beklerdim. Ultra sıkıcı buldum fotoğrafları...
Unutmadan: Bu evliliğin uzun süreceğine inanıyorum ben. Gizemli gelin Pınar Dilek uzun süre bu yüzden magazin gündeminde kalmaya devam edecek.

Haberin Devamı

Bu evlilik Tarkan’a uyar mı

Melike KARAKARTAL

Tarkan özel hayatı ile toplum önünde yaşadığı hayatının dengesini iyi kurabilmiş nadir isimlerden biri. Tarkan bize yeteneğin, doğru işlerin, güzel işlerin yüksek başarı için yeterli olduğunu kanıtlamış isimdir. Tarkan çok mutlu görünüyor. Biz onu sadece “süperstar” halleriyle gördüğümüz ve sahnede devleşen haliyle etkileşim içinde olduğumuz için onun esasında “herkes gibi” olduğunu unuttuk.
Tarkan’ı bir sahne karakteri gibi algılamaya başladık. Oysa o da herkesin yaptığı gibi bir düğünle, herkesin kullandığı yöntemlerle, herkes gibi dünyaevine girdi. Baba Tarkan kulağa muhteşem geliyor, uzun bir evliliği de yürüteceğine inanıyorum.

Bu evlilik Tarkan’a uyar mı


Cengiz SEMERCİOĞLU

Hatırlayın Ahu Yağtu’yla evlendiğinde Cem Yılmaz’ın ağzı en çok kayınpederinin basına sürekli konuşmasından, yorumlar yapmasından yanmıştı.
Korkarım Tarkan da aynı sıkıntıları yaşayabilir. Gelinin ailesi tarafından basına olur olmaz yorumlar, bilgiler sızabilir.
Bugüne kadar sürekli medyaya mesafeli duran Tarkan’ın bu en güçlü özelliği bir anda en yumuşak karnı olabilir. Böyle durumların yaşanması da kaçınılmaz ailevi sorunları beraberinde getirir.
Tarkan ve Pınar Hanım, kalabalık kız tarafını birlikte iyi kontrol etmeliler. Bunu başarırlarsa evlilikleri uzun sürer, başaramazlarsa sıkıntı başlar.

Haberin Devamı

Bu evlilik Tarkan’a uyar mı

 

Ömür GEDİK

Tarkan ve eşinin gözlerindeki ışığa ve gülümsemeye bakıp da bu evliliğin yanlış olduğunu kim söyleyebilir ki.
Şu anda evlenmek istemişler, hem de bence ikisi de çok istemiş, o kadar belli ki. Hem müzik hem de sinema dünyasında starlar evlenmez klişesi yıkılalı çok oldu.
Hâlâ benim hayranlarım azalır diye nikah masasından uzak duran oluyorsa, zaten star olamamış demektir, bu kafayla olacağı, bir adım ileri gideceği de yoktur.
Tek kanallı dönemlerden kalan “yalnız kovboy” muhabbeti artık çok itici geliyor insanlara. Güzel bir beraberliğin olacak ve uzatmayıp evleneceksin, bu kadar net. Tarkan da bunun en son ve en güzel örneği oldu işte. Mutluluklar Tarkan ve Pınar’a...

Haberin Devamı

Bu evlilik Tarkan’a uyar mı

 

Organik Yılmaz kronik Nejat

Nejat İşler 44, Yılmaz Erdoğan 48 yaşında... Yılmaz Erdoğan Köyceğiz’e yerleşip kendi ekmeğini bile üretirken, ciddi sağlık problemleri atlatan Nejat İşler alkollü ve sigara içerken yakalandı. Magazin konseyi iki ismin hayat tarzını değerlendirdi.

 

Cengiz SEMERCİOĞLU

İşte bir yanda Yılmaz Erdoğan bir yanda Nejat İşler... Herkes kendi hayatını yaşıyor. Bu yaşa gelmiş biri herkesten çok kendi sağlığının ne olduğunu biliyordur herhalde.
Nejat böyle yaşıyordu, böyle yaşamaya devam ediyor, belli ki devam da edecek. Kronik bir durum. Kulağını çekecek halimiz yok ama keşke biraz daha özen gösterse...

 

Onur BAŞTÜRK

Haberin Devamı

Bence abartıyoruz Nejat İşler’in durumunu. Ayrıca koskoca adam. Sağlığını kendisi düşünmüyorsa bizim düşünecek halimiz yok. Yine de Nejat İşler’in ruh hali kendi kendini yok etmeye programlı gibi. Keşke bunu tam anlamıyla değiştirebilse. Ama anladığım kadarıyla olmuyor bir türlü.

 

Melike KARAKARTAL

Kendi sağlığıyla oynadığı kesin, iyi bir örnek olmadığı da kesin ancak bazen önemli hastalıklar geçirmiş insanları, kendilerini ne yaparken iyi hissediyorlarsa öyle bırakmak gerekiyor.


Ömür GEDİK

Nejat İşler yandı valla. Her gün yine bin türlü haber çıkacak hakkında, türlü yorumlar yapılacak. Bir haberde estetik yaptırıp yaptırmadığı sorgulanıyor. Diğer yerde sağlığıyla oynayıp oynamadığı. Sevdiğimiz insanlar iyi olsun, sağlıklarına dikkat etsinler isteriz tabii. Ama bu haberler, yorumlar ve baskılar Nejat’ın ruh sağlığını eminim daha çok bozuyordur.

Haberin Devamı

Bu evlilik Tarkan’a uyar mı

 

Köyceğiz, Yılmaz’a iyi gelecek

Yılmaz Erdoğan’ın bir süredir Köyceğiz’de gözlerden uzak yaşadığı hayat, sanat çalışmalarına nasıl yansıyacak? Daha mı üretken olur, yoksa sıkılıp şehre geri mi döner?

Ömür GEDİK

Ben Yılmaz Erdoğan’ın Köyceğiz macerasının çok uzun süreceğini düşünmüyorum. Belli ki çok bunalmış, farklı bir kafaya girmiş. Nefes almak, için bir ara diyelim. Kısa bir süre sonra yeni bir işe sarılıp, toplantılardı, montajdı, tanıtımdı derken yine buralarda görürüz kendisini.
Köyceğiz’deki hayatı tamamen arkada kalmaz, gitmeli gelmeli bir hal alır, taze bir nefes olarak hep var olur. Ama bir inziva durumu olmaz gibi geliyor bana.

 

Cengiz SEMERCİOĞLU

Allah herkese Necati Akpınar gibi bir ortak nasip etsin. Necati, İstanbul’da BKM’nin işlerini bu kadar toparlamasa Yılmaz Erdoğan bu lüksü bulamazdı. Köyceğiz hayatının Yılmaz’a nasıl geldiğini bu sonbahar son filmi “Ekşi Elmalar” vizyona girdiğinde göreceğiz.

 

Melike KARAKARTAL

Yılmaz Erdoğan, pek çok kişi gibi şehir hayatının artık insanı sağlığından ettiğini keşfetmiş. Bu haberi okuyan herkese derin bir ah çektirdi, buna eminim. Şu hayatta bir canımız var, onu da şehirde hırpalıyoruz. İnsan şehir hayatının ne kadar hastalıklı koşullar yarattığını ancak doğada birkaç gün geçirdiğinde anlıyor. Bence Erdoğan çok daha yaratıcı işler çıkaracak, doğa ile bütünleşmenin “doğasında” var bu durum...

 

Onur BAŞTÜRK

Yılmaz Erdoğan’ın Köyceğiz’deki yeni hayatı nefismiş. Galiba Russell Crowe ve Avustralya ona ilham verdi. Ben daha yaratıcı işler çıkaracağını düşünüyorum. Hem köye yerleşmesi halktan kopması anlamına gelmiyor ki, tam aksine halkla iç içe işte...

 

90'’lardan kalanlarkalamayanlar

 

Alişan bir zamanlar Prestij Müzik yıllarında yediği içtiği ayrı gitmeyen Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz için “Yolda görsem selam vermem” deyince gözler yeniden 90’lı yıllara çevrildi. Magazin Konseyi bu olaydan hareketle 90’larda çıkıp bugün ayakta kalan, kalmaya çalışan ve yok olan isimlerin listesini yaptı. İşte 90’lardan kalanlar, kalamayanlar...

 

EN İYİ 10

Magazin Konseyi 1’le 10 arası puan vererek 90’larda çıkıp hâlâ zirvede olan şu listeyi oluşturdu.

1- Tarkan: 40 (Ömür 10, Onur 10, Cengiz 10, Melike 10)
2- Kenan Doğulu: 36 (Onur 9, Cengiz 9, Ömür 9, Melike 9)
3- Mahsun Kırmızıgül: 27 (Onur 8, Ömür 8, Cengiz 6, Melike 5)
4- Özcan Deniz: 26 (Melike 7, Ömür 7, Onur 7, Cengiz 5)
5- Sertab Erener: 22 (Melike 6, Onur 6, Ömür 6, Cengiz 4)
6- Şebnem Ferah: 18 (Cengiz 7, Onur 5, Melike 3, Ömür 3)
7- Candan Erçetin: 14 (Cengiz 8, Ömür 4, Onur 1, Melike 1)
7- Mustafa Sandal: 14 (Ömür 5, Onur 4, Cengiz 3, Melike 2)
9- Serdar Ortaç: 13 (Melike 8, Onur 2, Cengiz 2, Ömür 1)
10- Yıldız Tilbe: 10 (Melike 4, Onur 3, Ömür 2, Cengiz 1)


İDARE EDEN 10

1’le 10 arası puan veren Magazin Konseyi için ayakta kalmaya çalışan 90’ların yıldızları listesi...

Bu evlilik Tarkan’a uyar mı

1- Teoman: 35 (Cengiz 10, Onur 10, Ömür 10, Melike 5)
2- Emel Müftüoğlu: 32 (Melike 9, Onur 9, Cengiz 9, Ömür 5)
3- Yeşim Salkım: 30 (Melike 10, Ömür 8, Cengiz 6, Onur 6)
4- Rafet El Roman: 26 (Cengiz 8, Onur 7, Melike 7, Ömür 4)
5- Levent Yüksel: 24 (Onur 8, Melike 8, Cengiz 5, Ömür 3)
6- Yonca Evcimik: 22 (Ömür 7, Melike 6, Onur 5, Cengiz 4)
7- Burak Kut: 20 (Ömür 9, Cengiz 7, Onur 3, Melike 1)
8- Aşkın Nur Yengi: 11 (Ömür 6, Melike 3, Onur 1, Cengiz 1)
9- İzel: 10 (Melike 4, Cengiz 2, Ömür 2, Onur 2)
10- Fedon: 10 (Onur 4, Cengiz 3, Melike 2, Ömür 1)


EN ZAYIF HALKA 10

Magazin Konseyi’nin 1’le 10 arası puan arası verdiği isimler şöyle oluştu, Çelik en zayıf halkanın en güçlü ismi oldu...

Bu evlilik Tarkan’a uyar mı

1- Çelik: 39 (Melike 10, Onur 10, Cengiz 10, Ömür 9)
2- Sibel Tüzün: 26 (Cengiz 8, Onur 7, Melike 6, Ömür 5)
2- Suat Suna: 26 (Cengiz 9, Onur 8, Ömür 6, Melike 3)
4- Pınar Aylin: 25 (Melike 8, Ömür 8, Cengiz 7, Onur 2)
5- Demet Sağıroğlu: 21 (Melike 7, Cengiz 6, Onur 5, Ömür 3)
5- Soner Arıca: 21 (Ömür 7, Onur 6, Cengiz 4, Melike 4)
5- Harun Kolçak: 21 (Ömür 10, Cengiz 5, Onur 4, Melike 2)
8- Doğuş: 19 (Melike 9, Ömür 4, Onur 3, Cengiz 3)
9- Ferda Anıl Yarkın: 13 (Onur 9, Cengiz 2, Melike 1, Ömür 1)
10- Mirkelam: 9 (Melike 5, Ömür 2, Onur 1, Cengiz 1)

 

GÜNDEM DIŞI 10

1’le 10 arası puan veren Magazin Konseyi’ne göre en az gündemde olan 90’ları yıldızları... En az puan alan en az gündemde olan...

1- Melis Sökmen: 32 (Melike 10, Cengiz 10, Ömür 9, Onur 3)
2- Ufuk Yıldırım: 27 (Cengiz 9, Ömür 7, Melike 7, Onur 4)
3- Ozan Orhon: 25 (Onur 7, Cengiz 7, Melike 6, Ömür 5)
4- Tayfun: 24 (Onur 10, Ömür 6, Cengiz 5, Melike 3)
5- Oya&Bora: 23 (Ömür 10, Onur 8, Cengiz 4, Melike 1)
6- Bendeniz: 20 (Cengiz 8, Melike 8, Ömür 2, Onur 2)
6- Deniz Arcak: 20 (Melike 9, Ömür 8, Cengiz 2, Onur 1)
8- Of Aman Nalan: 17 (Cengiz 6, Onur 5, Melike 5, Ömür 1)
8- Umay Umay: 17 (Onur 6, Melike 4, Ömür 4, Cengiz 3)
10- Rüya Ersavcı: 15 (Onur 9, Ömür 3, Melike 2, Cengiz 1)

 

15 yıldır aynı Alişan!

Magazin Konseyi, Alişan’ın Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül için söylediği “Yolda görsem selam vermem” sözlerini de değerlendirdi. Alişan’ın 15 yıl önce de “Mahsun’la Özcan’ın bana borcu var” dediği ortaya çıktı.

Bu evlilik Tarkan’a uyar mı


Melike KARAKARTAL

Alişan’ın Özcan ve Mahsun geçmişini silmesine bir olanak yok. En azından izleyicinin, dinleyicinin gözünde yok. Geçmişte kırgınlıklar yaşanmış olabilir, belki de bu onlara bir mesajdı...
Böyle cümleler kurulduğunda genellikle ben cümleyi kuranın çağrısı olarak algılarım bunu; “Hadi gönlümü alın da barışalım” çağrısının o dünyadaki söyleniş biçimi diyelim.

 

Onur BAŞTÜRK

Alişan’ın gereksiz alınganlık yaptığını sanmıyorum. Vardır bir bildiği, vardır aralarında bir geçmiş zaman husumeti. O yüzden selam dahi vermek istemiyordur, normaldir. Ama Özcan’la Mahsun’un da bu lafı zerre umursadığını sanmam!

Bu evlilik Tarkan’a uyar mı

 

Ömür GEDİK

Eski dostlar küser, barışır, yeniden küser, yeniden barışır. Bu küsüşlerde arkadan atıp tutmamak en doğrusudur. Prestij Müzik yıllarının ayrılmaz üçlüsü Mahsun, Özcan ve Alişan’ın yolları çok farklı yönlere gitti. Mahsun ve Özcan sinemaya meylederek biraz daha yakın kariyerler çizdiler kendilerine. Alişan şarkıcı ve televizyoncu olarak ayrıldı. Ama bu demek değil ki kanlı bıçaklı olsunlar. Aralarında neler geçti bilemem ama “sokakta görsem yüzlerine bakmam” cümlesi pek de hoş gelmedi kulağıma.

 

Cengiz SEMERCİOĞLU

Eski dostların yollarının ayrı yere gitmesi, hayatın farklı yerlerine sürüklenmeleri normal. Yolda görse selam vermeyecek duruma gelmek kötü. Alişan 15 yıl önce de “Mahsun’la Özcan’ın bana borcu var” diyordu. Bu işleri bıraksın artık...
En iyisi Alişan da film çeksin ve biz onları tekrar “Mahsun-Özcan-Alişan” olarak analım. Mahsun ve Özcan’a vereceği en büyük ceza bu olur Alişan’ın...

 

Magazin Konseyi seçti:

EN GÜZEL 10 ANNE

Dün Anneler Günü’ydü, Magazin Konseyi de ünlü anneleri tartıştı. Hem kadın hem anne hem de ünlü olmanın en büyük zorluk olduğunu söyleyen Magazin Konseyi, en güzel 10 ünlü anneyi seçti..

Bu evlilik Tarkan’a uyar mı

Onur BAŞTÜRK

1. Bergüzar Korel
2. Defne Samyeli
3. Tuba Büyüküstün
4. Meryem Uzerli
5. Nurgül Yeşilçay
6. Jülide Ateş
7. Pınar Altuğ
8. Çağla Şıkel
9. Özgü Namal
10. Demet Akalın

 

Cengiz SEMERCİOĞLU

2 çocuklu olunca tek çocuğun hiçbir zorluğu olmadığını anlıyor insan... Bu yüzden benim listemde çoğunlukla birden fazla çocuğu olan anneler var...

Bu evlilik Tarkan’a uyar mı

1- Gülben Ergen
2- Tuba Büyüküstün
3- Belçim Bilgin
4- Esra Erol
5- Çağla Şıkel
6- Ebru Şallı
7- Emina Sandal
8- Demet Şener
9- Meryem Uzerli
10- Jülide Ateş

 

Ömür GEDİK

1- Bergüzar Korel
2- Çağla Şıkel
3- Defne Samyeli
4- Jülide Ateş
5- Tuba Büyüküstün
6- Ece Erken
7- Pınar Altuğ
8- Demet Akalın
9- Demet Şener
10- Meryem Uzerli

 

Melike KARAKARTAL

1- Sedef Avcı
2- Pelin Karahan
3- Bergüzar Korel
4- Demet Akalın
5- Nurgül Yeşilçay
6- Ebru Şallı
7- Pınar Altuğ
8- Tuba Büyüküstün
9- Ece Erken
10- Özlem Yıldız

BAKMADAN GEÇME!