Bu ders kaçmaz!

Güncelleme Tarihi:

Bu ders kaçmaz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2013 09:21

Zamanım yok bahanesi tarihe karıştı !

Haberin Devamı

İNGİLİZCE ÖĞRENMEK İSTEYENLER İÇİN ‘ZAMANIM YOK’ BAHANESİ TARİHE KARIŞTI!

İngilizce dil eğitiminde 23 yılı geride bırakan International House İstanbul DİL OKULLARI, ‘usta terzi’ yaklaşımıyla, hem kurumların, hem kişilerin, hem de şirketlerin ihtiyaçlarına göre dil programları düzenliyor. ‘Kişiye özel’ programlar sayesinde İngilizce eğitimleri hedefine tam ulaşıyor.

En büyük bahane: “Zamanım yok”
İngilizce bilmek artık kaçınılmaz bir zorunluluk haline geldi. Türkiye’de de şirketler, kurumlar ve beyaz yakalılar bu yarıştaa yerlerini alabilmek, İngilizce eksikliğini gidermek için çözümler arıyor. Ancak doğru adres bulunamadığından, büyük heyecanla başlanan İngilizce öğrenme maratonu, büyük bir hayal kırıklığıyla yarıda kalıyor.

IH İstanbul, yabancı dil sorununa çözüm arayanların imdadına yetişiyor. Tamamen kişiye özel, ‘terzi biçkisi’ (tailor made) programlar sayesinde holdingler, KOBİ’ler, işadamları, üst düzey yöneticiler ve çalışanlar kendi seviyelerine, hedeflerine, çalışma saatlerine ve günlerine uygun programları seçiyor. Böylece hem dil kursları yarım kalmıyor hem de ‘zamanım yok’ bahanesi tarihe karışıyor.

Haberin Devamı

Pilotlara ayrı, Avukatlara ayrı İngilizce.
Tüm yöneticiler ve üst düzey çalışanların ihtiyaç duydukları; Etkin Toplantı İngilizcesi, Müzakere İngilizcesi, Etkin Raporlama İngilizcesi, Sunum İngilizcesi, Sosyal İletişim ve E-posta İngilizcesi gibi standart program paketleri var. Standart programlar haricinde; sektörel konularda yine kişilerin dil seviyeleri ve ihtiyaçlarına uygun, terzi biçkisi İngilizce program paketleri mevcut.

Canlı sınıf sayesinde ders kırmaya paydos!
IH İstanbul’un eş zamanlı, canlı sınıf eğitimi sağlayan Live Learning sistemiyle tüm ESP programlarını, aynı sınıftaymış gibi, bilgisayar üstünden öğretmenle yapmak mümkün.

IH İstanbul, Ekim ayı sonuna kadar başvuru yapan şirketlere ve bireysel müşterilere %50 indirim imkanı sunuyor.

Burak Karaaslan / Fon Yöneticisi
Doktora tezimi hazırlarken gerekli olan yabancı dilimi IH İstanbul ile karşıladım. Oldukça iyi, kaliteli ve güler yüzlü bir eğitim aldım.
Detaylı bilgi için tıklayın

Haberin Devamı

R.Emre Aydın / Tadım Gıda A.Ş Bölge Müdürü
Şirketim vasıtasıyla IH İstanbul ile tanıştım. Çevremizden duyduğumuz memnuniyet sözleri bizi bu kurumla çalışmaya yöneltti.
Detaylı bilgi için tıklayın

Halide Abukay / PRS Danışmanlık Hizmeti Kurum Sahibi
Pratik anlamda İngilizcemi ilerletmek istiyordum. Öncelikle teorik çatımı oluşturdum. Daha sonra beni bir aylığına Amerika'ya eğitime gönderdi. IH İstanbul sayesinde hem dil öğrendim, hem ABD’de yaşadım, hem de kariyer yaptım.
Detaylı bilgi için tıklayın

www.ihistanbul.com.tr
www.facebook.com/EFINST

Levent: 0 212 282 90 64Florya: 0 212 571 64 24Suadiye: 0 216 302 72 50

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!