‘Bu cesur kadınlar ‘hayır’ diyecek’

Güncelleme Tarihi:

‘Bu cesur kadınlar  ‘hayır’ diyecek’
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2017 00:27

ESKİ MHP milletvekili Meral Akşener dün, Kocaeli Aydınlar Ocağı’nın İzmit Fuarı’nda düzenlediği ‘Milli İradeye Saygı’ konulu toplantıda konuştu.

Haberin Devamı

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İzmit İlçe Başkanı Ümit Küçükkaya ve MHP’li eski ilçe yöneticilerinin de katıldığı toplantıda izdiham yaşanması üzerine Akşener, konuşmasını salonun dışında yaptı. Akşener konuşurken yaklaşık 30 kişi tepki gösterdi ve dışarıdaki ‘Meral Akşener hayır lokması’ pankartını indirmek istedi. Alan bir anda karıştı. Polis ve araya girenler, grubun Akşener’in olduğu alana girmesini engelledi. Akşener yaşananlara tepki göstererek, olayları yatıştırmaya çalıştı. Akşener, “Böyle yapın bakalım ne oluyor? 16 Nisan akşamı bu zorbalıkların, baskıların karşılığı, bu cesur insanlar, bu cesur kadınlar hayır diyecek, hayır diyecek. 80 milyon kere hayır diyecek” dedi. Polis, grubu alandan uzaklaştırdı. 

‘Bu cesur kadınlar  ‘hayır’ diyecek’

Haberin Devamı

Akşener, ‘Milli İradeye Saygı’ konulu toplantıda konuşurken bir grup ‘Meral Akşener hayır lokması’ yazılı pankartı indirmek istedi. Polis bu grubu uzaklaştırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!