Bu butikleri not edin!

Güncelleme Tarihi:

Bu butikleri not edin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2016 09:44

Tarzıyla ön plana çıkmayı sevenlere ve tasarım ürünler giymekten vazgeçemeyenlere özel Galata'dan Bebek'e İstanbul'un en özel butiklerini derledik.

Haberin Devamı

Kendini farklı ve özgün hissetmek isteyenlerin uğrak yeri tasarım butikler İstanbul'da gittikçe artıyor. El işçiliğiyle ve az sayıda üretilen pek çok parça tasarım ürün sevenlerin kendilerini moda ikonu ilan etmeleri için yetiyor. Dekorasyonu ve ürün skalasıyla pek çok moda markasından ayrılan bu butikler şehrin yeni keşif rotalarını oluşturuyor. İşte İstanbul'un en havalı tasarım butikleri:

 

1. ATELİER 55 - GALATA

Bu butikleri not edin

Galata'da yer alan bu havalı butik, kendi alanında adından söz ettiren tasarımcıların özel parçalarını müşterilerine sunuyor. Özel kıyafet seçkisini başka bir yerde bulmanızın zor olduğu mağazada elbise, etek ve pantolonların yanında ilginç ayakkabı ve şapkalar da görebilirsiniz. İddialı ev dekorasyon ürünleri de mağazada özel bir yer oluşturuyor. Butiğin içerisinde yer alan şirin kafede kahvenizi yudumlarken aynı zamanda kıyafetlere göz atabilirsiniz.

 

Haberin Devamı

2. MİDNİGHT EXPRESS - BEBEK

Bu butikleri not edin

Bebek ve Nişantaşı'ndaki butikleriyle adından söz ettiren mağaza, sayısız tasarım ürüne ev sahipliği yapıyor. Bebek'teki mağazasında özel mücevher ve takı koleksiyonunu inceleyebilir, Nişantaşı'ndaki mağazada ise orijinal kıyafet, ayakkabı ve ev dekorasyon ürünlerinden en beğendiklerinizi satın alabilirsiniz.

 

3. BUİLDİNG - TOPAĞACI

Topağacı'nda yer alan Building yaklaşık 50'ye yakın tasarımcının ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor. Ece Salıcı, Zeynep Tosun ve Gizem Baş gibi ünlü lokal tasarımcıların en özel parçalarını satın alabileceğiniz mağazada sıradışı endüstriyel obje ve eşyalar da görebilirsiniz.

 

Haberin Devamı

4. CASHMERE İN LOVE - BEBEK

Bu butikleri not edin

Kaşmir ve örme trikoların en şık örneklerini bulabileceğiniz bu butik, lüksün en yeni adreslerinden. Casual chic bir tarza sahip olan kaşmir kazak, triko, hırka ve elbiseler teninizde kaşmirin lüksünü hissetmenin ayrıcalığını size yaşatıyor. Geometrik desenli parçalardan canlı renkli ürünlere kadar pek çok alternatif bulabileceğiniz mağazanın iç dekorasyonu ise koleksiyonla mükemmel bir uyum içerisinde.

 

5. SHOPİ GO - NİŞANTAŞI

Bu butikleri not edin

Nişantaşı'nın yıldızı parlayan caddelerinden Mim Kemal Öke'de yer alan avangard tasarım butiği Shopi go internet mağazasındaki başarısını fiziksel mağazasına da taşımaya kararlı. Genç ve yabancı tasarımcıların en farklı ve sıradışı ürünlerine ulaşabileceğiniz mağaza ilginç aksesuar ve life style objelere de ev sahipliği yapıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!