Bu beraberlik aileyi böldü

Güncelleme Tarihi:

Bu beraberlik aileyi böldü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2005 15:17

Hakan Ural’la Ezgi Can’ın evlilik kararı alması, genç kızın ailesinde kriz yarattı. Bu beraberliğe tepki göstermeyen baba Aslan Can ile ilişkiye karşı çıkan anne Berna Kurmel, bu yüzden evlerini ayırdılar.

HAKAN Ural, üç yıl önce tanıştığı, şu an 23 yaşında olan sevgilisi Ezgi Can’la evlilik planları yapıyor ve hemen her yerde yılbaşına kalmadan nikah masasına oturacaklarını dile getiriyor. Ancak tüm bu gelişmeler Ezgi Can’ın ailesinde büyük bir kaos yarattı. Ekonomist dergisinin yaptığı araştırmada 1.5 milyar dolarlık servetiyle Türkiye’nin en zengin 25 ismi arasında bulunan Saray Halı’nın sahibi Necati Kurmel’in torunu Ezgi Can’ın, Hakan Ural’la ilişkisi aileyi dağılma noktasına getirdi. İddiaya göre, bu beraberlik karşısında suskun kalan baba Aslan Can, 28 yıllık eşi Berna Kurmel ile boşanmanın eşiğinde. Ezgi Can’ın annesi Berna Kurmel’in ilişkiye kesinlikle onay vermediği, bu yüzden de olaylar karşısında sessiz kalan eşiyle bir ay önce evlerini ayırdığı, çiftin boşanmak üzere mahkemelik olduğu öğrenildi. Ezgi Can’ın teyzesi Setenay Kurmel’in Hürriyet’e ‘Kardeşim (Berna Kurmel) ile eşinin arası kötü, evlerini ayırdılar. Ailemizin bu evliliği onaylamadığı da bir gerçek. Hakan Ural bizim ailemizle bağdaşmıyor. Ama sonuçta Ezgi 23 yaşında bir genç kız, kararı o verecek’ demesi de iddiaları güçlendiriyor.

EZGİ’Yİ AMERİKA’YA GÖNDERDİLER

Öte yandan evlilik kararının açıklanmasının hemen ardından, ailesinin Ezgi Can’ı Amerika’ya gönderdiği öğrenildi. İddiaya göre evliliğe onay vermeyen Kurmel Ailesi, defalarca Hakan Ural’a ayrılmaları için haber gönderdi. Ancak Ural, ısrarlara rağmen evlenme konusunda kararlı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!