Tolga Karel'in eski eşi hastanelik oldu!

Güncelleme Tarihi:

Tolga Karelin eski eşi hastanelik oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 19:34

Ülkemizde yayınlanan stil, moda yarışma programı “İşte Benim Stilim”in bir benzeri olan ve Azerbaycan’da yayınlanan “Bu Benim Stilim” yarışma programı jüri üyelerinden Günay Musayeva hastanelik oldu. Tolga Karel'in eski eşi olan Musayeva, Türkçe konuştuğu için mi hastanelik oldu? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Azerbaycan’ın “İşte Benim Stilim”i olan “Bu Benim Stilim”in jüri üyeleri arasında yanıdığımız bir sima da yer alıyor. Hayatı ve sansasyonları ile bilinen ünlü oyuncu Tolga Karel’in eski eşi Günay Musayeva Azerbaycan’da yayınlanan “Bu Benim Stilim” stil yarışma programının jüri üyeleri arasında yer alıyor.

Tehdit Edilmiş!

Programda Türkçe konuşarak epeyce ilgi çeken Musayeva, sosyal medya üzerinden de oldukça eleştiri almış ve çok sayıda tehdit almıştı.

Azeri meclisinde de bu konu gündeme geldi. Ardından, daha önce Azerice’yi yabancı dillerden korumak adına Türkçe'nin de yasaklı diller arasına girmesini karara bağladığı iddia edilen Azerbaycan'ın Ulusal Radyo ve Televizyon Kurulu yazılı bir açıklama yaptı. Kurum, Günay Musayeva'nın Türk vatandaşı olduğunu ve yıllardır Türkiye'de yaşadığını söyledi ve ünlü mankenin Türkçe konuşmasında sorun olmadığını belirtti.

Haberin Devamı

Tartışmalardan Çok Etkilenmiş!

“Bu Benim Stilim” yarışma programında Türkçe konuşması ile eleştirilen ve çok sayıda tehdit alan Musayeva’nın, yaşanan tüm tartışmalardan dolayı çok çok üzüldüğü ve sağlık durumunun olumsuz yönde etkilendiği öğrenildi.

Ünlü mankenin safra kesesi alındığı iddia ediliyor!

Yaşanan tüm bu tartışmalara Günay Musayeva çok üzüldü ve sağlık durumu olumsuz yönde etkilendi. Ünlü mankenin safra kesesi alındığı iddia ediliyor. Şu an için Musayeva'nın sağlık durumunun iyi olduğu konuşuluyor.

Günay Musayeva Kimdir?

Ünlü model Günay Musayeva, 7 Şubat 1986 tarihinde, Azerbaycan’da dünyaya geldi. Yüksek öğrenimini, Bakü Devlet Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümünde birincilikle tamamlayarak, master yapmıştır.

Ünlü Türk oyuncu Tolga Karel ile 2011 yılında yıldırım nikahı ile evlenen Günay Musayeva, anlaşamayarak 2015 yılında yollarını ayırdılar.

Musayeva, şu an Azerbaycan'da “Bu Stil Benim” adlı yarışma programında jüri üyeliği yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!