Bu benim doğal güzelliğim

Güncelleme Tarihi:

Bu benim doğal güzelliğim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2007 16:07

İngiliz Arena dergisine verdiği cüretkar pozlarıyla tartışma yaratan Heidi Klum çarpıcı itiraflarda bulundu.

Haberin Devamı

HEİDİ KLUM'UN TARTIŞMA YARATAN POZLARI İÇİN TIKLAYIN

34 yaşında ve üç çocuk annesi olmasına rağmen fiziğinin genç kızları bile kıskandıracak kadar güzel olmasından gurur duyduğunu söyleyen Klum, "Bu güzellik bana bir hediye. Korumak için de elimden geleni yapıyorum" diye konuştu.

Eşi ve çocuklarıyla mutlu bir hayat sürdürdüğünü söyleyen Klum, bir kaç denemede bulunduğu oyunculuğu tamamen bırakacağını da sözlerine ekledi. Güzel manken sözlerini şöyle sürdürdü: "Kötü bir oyuncu olduğumu biliyorum. Bunun için de oyunculuk kariyerime bir nokta koyup eskisi gibi mankenliğe ağırlık verceğim".

Bazı sitcom dizilerinde ve 2004 yapımı The Life and Times of Peter Sellers adlı filmde rol alan Klum "Oyunculukta inandırıcı olduğumu sanmıyorum. Mesela ağlamam gerektiğinde bunu elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Şarkıcı Seal ile evli olan Heidi Klum, "Biraz ahmak ama çok mutlu bir insanım" diye konuştu.

BAŞKA ÇOCUK İSTEMİYORUM

Bir süre birlikte olduğu Formula 1'in patronu Flavio Briatore'den Leni adında 3 yaşında bir kızı olan Klum'un eşi Seal'dan da 1 yaşında Henry ve 8 aylık Johan adında iki oğlu olan Klum yakın gelecekte daha fazla çocuk istemediğini de söyledi.

Klum "Aslında eşim Seal. hamileyken çok güzel göründüğümü söylüyor. Ama şimdilik evimiz yeterince kalabalık" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!