Bu Bayram Da Erkeklerin Şıklığı Jfc’den

Güncelleme Tarihi:

Bu Bayram Da Erkeklerin Şıklığı Jfc’den
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2015 12:56

Erkek giyimin öncü markalarından JFC Storek Kurban Bayramı için çok özel kampanyalar hazırladı.
Herkes için ulaşılabilir bir marka hedefiyle, Türkiye genelindeki 20’den fazla mağazasıyla Modayı yakından takip eden ve kendini ifade etmenin yeni bir yolunu arayanlara, farkı hem fiyatta hem de kalitede sunmayı amaçlayan JFC Store, bu bayram da özel kapmanlar hazırladı.
JFC Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, yaptığı açıklamada "Bu Fırsatlar Bayramdan Bayrama kampanyamızla çok özel fiyatlarla Türk tüketicisini uygun fiyat, kalite ve moda ile buluşturacağız” dedi.
Çakır sözlerine şöyle devam etti: “JFC Bugünün hayali ile 2007 yılında kuruldu. Kurulduğumuz ilk günden itibaren şık kaliteli ve iddialı tasarımları ile dünya modasını yakından takip eden bir vizyonla hareket ederek Klasik, Spor, Casual ve Bussınes kesimler ile günün her saatinde şık olmak isteyen erkeğin yeni tercihi olmayı başardık. Her yaştan erkeğe hitap ediyoruz. Ürün grubunu çeşitlendirerek piyasadaki rekabet gücünü ve buna bağlı olarak pazar payımızı arrtırmayı hedefliyoruz. Her geçen gün genişleyen hizmet noktaları ile müşteri beklenti ve ihtiyaçlarını karşılarken memnuniyeti ön planda tutarak, kaliteyi uygun fiyata sunma gayretindeyiz
Modayı yakından takip eden ve kendini ifade etmenin yeni bir yolunu arayan herkes için yeni bir adres olan JFC Store; farkı hem fiyatta hem de kalitede yakalamak isteyen herkese hizmet veriyor. JFC Store, İstanbul’da Merter,Güneşli, Yenibosna, Esenyurt, 212 Power Outlet AVM, Aksaray yer altı Çarşısı’nda, Denizli, Samsun’da Lovetlet, Makro, Mecidiye’de, Çarşamba’da, Konya Makro, Karaman Makro, Kırıkkale Makro, Kırklareli, Sinop, Çorum, Çorlu, Ordu, Malatya Makro AVM ve Darıca Park AVM’de şık erkeklerin adresi olmaya devam ediyor”.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!