GeriSeyahat Bu ayakkabılar çok ÅŸeker
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Bu ayakkabılar çok ÅŸeker

Bu ayakkabılar çok ÅŸeker

Hiç şeker tadında ayakkabı yediniz mi? Hem de bir sililetto!

İki çocukluk arkadaşının birlikte imza attıkları bir başarı öyküsü bu.

Anadolu Hisarı’nda bulunan butik pastahane tüm sıcaklığıyla kapılarını sizlere açıyor. Mekan sahipleri Çavlan Hanım ve Aylin Hanım hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar.

Happy Caking 2007 yılında Çavlan Özügüzel ve Aylin Çıkrıkçıoğlu tarafından kurulan bir butik pastahane. Hızla gelişen bu sektörde benzerlerinin yanında onlar faklı bir mekan yaratmanın huzurunu yaşıyor.

Happy Caking, sanat eseri görünümündeki pastalarının yanında sipariş üzerine yapılan profiterollerinin ve cheesecakelerinin geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

Mutlaka tadına bakılması gereken diÄŸer bir ürün ise vanilya kremali ekler….Â

Tamamen doÄŸal malzemelerle hazırlanan pastalarda hayal gücünün sınırı yok.Â

Özel günler için pastaların yanında arkadaş toplantılarınız, ziyaretleriniz için hepsi farklı lezzette tuzlular, kurabiyeler, börekler, kişler.. Tabii bütün bunları yemek isteyip de diyette olanlar da unutulmamış. Diyet cheescake ve diyet kurabiyeler de mevcut.

Bu ayakkabılar çok şeker

Göksu Göztepe Yolu G38 Sokak No:1 Anadolu Hisarı adresindeki bu güzel butik pastanede isterseniz oturabilir, kahvenizi yudumlarken leziz kurabiyelerden tadabilirsiniz.

False