Samsunspor’a gurbetçilerden destek

Güncelleme Tarihi:

Samsunspor’a gurbetçilerden destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 13:48

HOLLANDA Samsunlular Derneği (HOLSAMDER) Samsunspor’a destek amacıyla başlatılan ’Bu Aşkın Kahramanı Sensin’ kampanyasına 150 adet forma alarak destek verdi.

Haberin Devamı

Hollanda’daki Samsunluların çatı örgütü, Hollanda Samsunlular Derneği’nin (HOLSAMDER) yöneticileri Samsunspor Kulübü’nü ziyaret ederek "Bu Aşkın Kahramanı Sensin" kampanyasına 150 forma satın alarak destekte bulundu. HOLSAMDER Yönetim Kurulu Üyeleri Şenol Ocaklı, Temel Top ve Kani Soylu, Samsunspor Kulübü’nü ziyaret etti. Samsunspor’a desteklerinin her zaman devam edeceğini belirten HOLSAMDER Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Ocaklı, "Samsunspor bizim en büyük markamız. HOLSAMDER olarak takımımızın zor gününde yanında olmak istedik. İnşallah takımımız bu zor günlerini atlatacak ve Süper Lig’e geri dönecektir" dedi.

DÜSSELDORF’TAKİ GECEYE DAVET
Şenol Ocaklı, 19 Mayıs kutlamaları için 21 Mayıs’ta Almanya’nın Düsseldorf kentinde bir gece düzenleneceğini de açıklayarak, "Tüm Samsunspor yöneticilerini, teknik heyeti ve futbolcuları bu geceye davet ediyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

SOYLU’DAN YURT DIŞINA KARGO MÜJDESİ
HOLSAMDER Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Kani Soylu ise Samsunspor ürünlerinin yurt dışında satışa sunulmasıyla ilgili olarak, "Gurbette yaşayan bir çok Samsunsporlu kardeşimiz var. Gurbetçilerimiz Samsunspor ürünlerini temin etmekte zorlanıyor. Dernek yöneticileri olarak takımımızın ürünlerinin yurt dışında satışıyla ilgili olarak kargo anlamında yardımcı olacağız. Bu şekilde gurbetçilerin lisanslı Samsunspor ürünlerine ulaşma sorununu çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.

SAMSUNSPOR’DAN TEŞEKKÜR VE MAÇ DAVETİ
Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu ve yönetim kurulu üyeleri, HOLSAMDER Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretleri ve destekleri nedeniyle teşekkür ederek Boluspor maçına davet etti.

Samsunspor’a gurbetçilerden destek

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!