Bu aşk ciddi

Güncelleme Tarihi:

Bu aşk ciddi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2007 00:00

"He’s Just Not That Into You" filminin setinde birbirlerine aşık olan Drew Barrymore ile genç oyuncu Justin Long’un ilişkisi ciddiyet kazandı. Söylentilere bakılırsa ikili evlenmeyi planlıyor.

Aşk hayatında sürekli sorunlar yaşayan ve aradığı gerçek aşkı bir türlü bulamadığından dert yanan başarılı oyuncu Drew Barrymore’un "He’s Just Not That Into You" filminde birlikte rol aldığı Justin Long ile olan ilişkisine ilk başlarda geçici aşk gözüyle bakılıyordu. Ancak ünlü çiftin artık basından kaçmaması bu birlikteliğin ciddiyet kazandığı yönünde yorumların yapılmasına neden oldu.

Geçtiğimiz ağustos ayında Teksas’ta düzenlenen bir müzik festivalinde öpüşürken paparazzilere yakalanan Barrymore ve Long’un yakın çevresinden gelen haberlere bakılırsa ünlü ikili evlilik sinyalleri vermeye başladı. 32 yaşındaki Drew Barrymore, Justin Long’tan üç yaş büyük. Altı yaşında rol aldığı "E.T." filmiyle üne kavuşan Barrymore hep kendinden küçük erkeklerle aşk yaşamasıyla ünlü. Ünlü oyuncu daha önce de 27 yaşındaki Brandon Davis, Strokes grubundan 27 yaşındaki Fabrizio Moretti ile aşk yaşamıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!