Bu alemin kralıyım

Güncelleme Tarihi:

Bu alemin kralıyım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 1998 00:00

Haberin Devamı

Tekniğinin Avrupa'daki futbolculardan da üstün olduğunu ileri süren Sergen Yalçın, 2000 yılında Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası'nda final oynayacağını, kendisinin de dünya futbolunun imparatoru olacağını iddia etti.

Final oynayacağız

A Milli Takımımızın, K.İrlanda ile yaptığı Avrupa Şampiyonası eleme grubundaki ilk maçında oynadığı mükemmel futbol ile dikkatleri üzerine çeken Sergen Yalçın iddialı konuştu: ‘‘Denizli mükemmel bir kadro oluşturdu. İddia ediyorum, 2000 Avrupa Şampiyonası'nda final oynayacağız. Çünkü Türk futbolcusu inandığını gerçekleştirir.’’

Futbol dersi verdik

Türkiye'de yabancı hayranlığının en üst seviyede olmasına bir anlam veremediğini belirten Sergen ‘‘İrlanda takımının oyuncularının tamamı İngiltere'de oynuyor. Türk futbolcusu hem şov yaptı, hem de ders verdi. Türkiye'de başarılı futbolcu önce özel yaşamı ile eleştiriliyor, futboluna bakılmıyor. Ben, hem gollerim, hem de futbolumla konuşulmak isterim’’ dedi.

Reklam yapmam

Futbol tekniğinin sadece Türkiye'de değil, Avrupa'daki oyunculardan da üstün olduğunu kaydeden Sergen şunları söyledi: ‘‘2000 yılında Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası'nda final oynayacak, ben de dünya futbolunda imparator olacağım. Ronaldo'yu reklam dünyası yüceltti. Reklam değil futbolumla ve gollerimle geliyorum.’’

Anlamıyorlar

Türkiye'de bazı kulüpleri futbolu anlamayanların yönettiğini ileri süren Sergen, ‘‘Beni Beşiktaş'tan koparanları bir gün bile tribünlerde görmedim. Tüccarlıkla, müteahhitlikle futbol yöneticiliğini ayıramıyorlar. Gözlerini para bürümüş. Ben şimdi sahada konuşuyorum, onlar ise ortadan kayboldular. Milli Takım'da ve İstanbulspor'da çok mutluyum’’ yorumunu yaptı.

SERGEN İDDİALI KONUŞTU

Oynadığı mükemmel futbol ile izleyenlere parmak ısırtan ve kazanılan penaltının yaratıcısı Sergen'in hedefleri bir hayli büyük. Arkadaşımız İsmail Er'in sorularını yanıtlayan yıldız futbolcu, Avrupa'da bir yıldız gibi parlayacağını söyledi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!