Bu adam bunu hep yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Bu adam bunu hep yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2005 01:37

Erdal Acar’ın geçtiğimiz hafta Como Gölü’ndeki George Clooney’nin malikanesinde gerçekleşen davete katıldığını gösteren fotoğraflar sahte çıktı. Acar, medyada daha fazla yer alabilmek için daha önce de benzer hilelere başvurmuştu.

ACARKENT’in sahibi Erdal Acar, zaman zaman sıradışı hareketleriyle medyada yer alıyor. Ancak bu sıradışı haberler de çoğunlukla doğru çıkmıyor. Son olarak Acar’ın, Como Gölü’ndeki George Clooney’nin malikanesinde gerçekleşen davete katıldığı haberi de düzmece çıktı. Acar’ın medya kuruluşlarına gönderdiği fotoğrafta, George Clooney’nin evinde verdiği davete katıldığı ve ünlü aktörle birlikte fotoğraf çektirdiği belirtiliyordu. Ancak Acar’ın bu yalanı hemen ortaya çıktı. Çünkü Acar’ın birlikte gönderdiği fotoğraf gerçeği yansıtmıyordu. George Clooney’nin ‘Ocean’s Twelve’ filminin galasında çekilen bir fotoğrafıyla, Erdal Acar’ın fotoğrafı photoshop tekniğiyle birleştirilmişti. Fotomontaj tamamlandıktan sonra gazetelere bir de uydurma hikaye yollandı. Bu hikayeye göre Erdal Acar, 2 Eylül’de sabah 07.45 THY uçağıyla Milano’ya gitmişti. Emel Yıldırım Acar da, çocuklarıyla birlikte tatil yaptığı Paris’ten Milano’ya geçmişti. Milano’da buluşan çift, 45 dakika uzaklıktaki Como Gölü’nde bulunan George Clooney’nin malikanesine, İstanbul’daki Acar villasının dekorasyonunu yapan Giorgio Armani’nin davetlisi olarak gitmiş ve George Clooney’ye tanışma hediyesi olarak İsviçre’den getirttiği 60 bin Euro’luk Frank Müller saat hediye etmişti. Davete Paris Hilton, Donatella Versace, Pamela Anderson, Brad Pitt, Georgi Armani de katılmıştı. Tüm bu haber ve fotoğraflar, Erdal Acar’ın yeni bir oyunuydu. Erdal Acar, önceki gün bir gazeteye verdiği röportajda da George Clooney’yi İstanbul’a davet ettiği yazılıydı.

Fotomontaj hilesi

Erdal Acar, geçtiğimiz günlerde medya kuruluşlarına gönderdiği bu fotoğrafında, kendi resmini George Clooney’nin bir film galasında çekilmiş resmiyle birleştirmiş ve davete katıldığı haberini yaymıştı.

Etten duvar ördürmüştü

2002 yılında adı Deniz Akkaya’yla birlikte anılan Erdal Acar, Spica Bar’da sabaha kadar eğlendikten sonra çıkışta gazetecilerin görüntü almaması için mekanın korumalarından yardım istemiş ve otomobilin önüne ve üzerine etten bir duvar ördürmüştü. Acar, böylece medyada geniş yer almıştı.

Ayşe Hatun’a kar maskesi

Manken Ayşe Hatun Önal, 2003 yılında Gatto’dan çıkarken Erdal Acar’ın cin fikri sayesinde kar maskesi takarak mekandan uzaklaşmıştı. Erdal Acar’ın adı, içeride birlikte eğlendiği ünlü mankenin bu hareketi sonrasında uzun süre anılmıştı.

Geçen yılki yalanı

Erdal Acar, 2004 yılında dünyaca ünlü top model Naomi Campbell’i Türkiye’ye davet ettiğini, Acarkent Collesium’un ‘Calorie Killer’ programının reklamında oynatacağını daha sonra da birlikte Kos Adası’na tatile gideceklerini iddia etmiş, ancak bunların hiçbiri gerçekleşmemişti. Zira o zamanlarda ajanslara Naomi’nin Brezilya’da bir defilede çekilen fotoğrafları ulaşmıştı.

Kendisini omuzlara aldırttı

Beşiktaş’ın efsanevi başkanı Süleyman Seba’nın döneminde yönetim kurulunda yer alan Erdal Acar, futbolcuları gece hayatına alıştırdığı için yönetimden çıkarılmıştı. Acar, Beşiktaş’ın 100’üncü kuruluş yıldönümü 2003’te kazanılan şampiyonluğun ardından, korumalarının omuzlarında saha içinde tur atmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!