Bruma'ya çılgın yatırım

Güncelleme Tarihi:

Brumaya çılgın yatırım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2013 00:04

Sporting ‘evet’ derse Jardel’den sonra en pahalı yabancı olacak.

Haberin Devamı

Genç yıldız için kulübüne 10 milyon Euro öneren sarı kırmızılılar, teklife olumlu yaklaşan Portekiz kulübünden gelecek yanıtı beklemeye başladı.

TRANSFERİNDE sona yaklaşılan Bruma, Galatasaray tarihinin en önemli ikinci yatırımı olacak. Sarı kırmızılılar, dünyaca ünlü Mario Jardel’in ardından 10 milyon Euro ile en fazla bonservis bedelini, Sporting Kulübü ‘evet’ derse Bruma için ödeyecek. Jardel için 2000 yılında Porto’ya tam 16 milyon dolar veren Cimbom, bu oyuncunun ardından en yüksek bonservis bedelini yine bir Portekiz kulübüne ödeyecek.
U20 Dünya Kupası’nda Portekiz Milli Takımı ile çok başarılı bir performans sergileyen 18 yaşındaki futbolcu, geleceğin en önemli yıldız adayları arasında gösteriliyor.

MAAŞINDAN TASARRUF ETTİRECEK

G.SARAY’ın, Monaco, Porto ve Benfica’nın da devrede olduğu yetenek için 10 milyon Euro’ya yükselttiği teklifi Sporting Lizbon tarafından olumlu karşılanmıştı. En geç “48 saat içinde yanıt vereceğiz” diyen Portekiz kulübü, kararını değiştirmezse Bruma, Jardel’in arkasında Misimovic’in önünde Cimbom’un en pahalı 2’nci yabancısı olacak.
Buna karşılık genç yeteneğin maaşı ise Galatasaray’ın elini yakmayacak. Portekizli oyuncu 1.3 milyon Euro garanti ücreti karşılığında sarı kırmızılı kulübün kadrosunda en az maaşa sahip 3 yabancıdan biri olacak.

Haberin Devamı

Ünal Aysal, Süper Kupa finalini izledi

ÜNAL Aysal rotayı Monaco’dan Çek Cumhuriyeti’ne çevirdi. Şampiyonlar Ligi kura çekimi nedeniyle Monaco’da bulunan G.Saray Başkanı, Lutfi Arıboğan ile birlikte dün öğle saatlerinde Prag’a gitti. Aysal ve Arıboğan, bu kentte oynanan B.Münih-Chelsea Süper Kupa finalini izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!