Bruce gerçekten harika biri

Güncelleme Tarihi:

Bruce gerçekten harika biri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2011 00:00

Onlar Hollywood’un en göz alıcı çiftlerinden... Sekiz yıldır evliler ve “aşkın ömrü şu kadar yıldır” diyenlere inat, küllenmeyen aşklarıyla romantizm arayışındakilerin aklını başından almaya devam ediyorlar. 32 yaşındaki Ashton Kutcher, 48 yaşındaki Demi Moore’la yaşadığı o büyük aşkı Hello! dergisine anlattı.

Haberin Devamı

“What Happens in Vegas” filminin yıldızı Ashton Kutcher, geçtiğimiz günlerde Sao Paulo’daki moda haftası kapsamında gerçekleşen Colcci defilesine podyuma çıktı. Yakışıklı oyuncuyu izleyenler arasında eşi Demi Moore ile Moore’un 17 yaşındaki kızı Tallulah Belle de vardı.

Çift, her yerde olduğu gibi Sao Paulo’da da sergiledikleri romantizmle ilgi odağıydı. Kutcher, kimilerinin hayranlık kimilerinin kıskançlıkla izlediği evliliği hakkında “Evliliğimizi garanti altına almak için hiçbir şey yapmıyoruz aslında. Ama film setinde olduğumuz zamanlarda bile birbirimizi sürekli görüyoruz. En fazla bir hafta ayrı kalabiliyoruz. Cote d’azzur’daki sahnelerimizi çekerken de Demi ve Scout yanıma gelmişti” diyor.

Scout, Demi Moore’un Bruce Willis’le evliliğinden olan 19 yaşındaki kızı... Ama hem Scout hem de kız kardeşleri 22 yaşındaki Rumer ve 17 yaşındaki Tallulah’dan Ashton Kutcher “kızlarımız” diye bahsediyor hep: “Biz, çok büyük bir aileyiz. Bruce gerçekten harika biri. Demi ve ben evlendikten sonra Bruce bana, Demi’nin mutluluğu için ne kadar sevindiğini söyledi. Çocukların istikrarlı bir ortamda yetişmeleri çok önemli. Bu yüzden ilişkimizin iyi gitmesinden çok mutluyum, onları kendi çocuklarım gibi görüyorum.”

DEMI’YLE EVLENDİĞİM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM

Sizin gerçekten harika bir ilişkiniz var...


- Eğer birbirinize âşıksanız ve birlikteliğinizi daha da güzel bir yere taşımak için el ele verip birbirinize destek oluyorsanız, mutlu bir evliliğiniz oluyor. Demi’yle evlendiğim için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Nişanlandığımızda hep çok mutlu olacağımızı düşündüm ve her şey aynen düşündüğüm gibi ilerliyor.

Sizce bu işin bir sırrı nedir?

- Belki çok klişe olacak ama iletişim, anahtar kelime... Demi ve ben sürekli neler hissettiğimiz ve yaşadıklarımızla ilgili birbirimizle konuşuyoruz. ıkimiz de biliyoruz ki evlilik karşılıklı bir anlaşma... Birbirinizin deneyimlerine, düşüncelerine saygı duymalı ve onu anlamalısınız. Karşındakinin bireyselliğini, özgürlüğünü ve kişiliğini asla unutmamalısın.

ONUN ÇOCUKLARINI KENDİ ÇOCUĞUM GİBİ GÖRÜYORUM

Demi Moore’un Bruce Willis’ten olan çocuklarıyla da aranız çok iyi...

- Evlendiğimiz zaman Demi’ye, onun çocuklarını kendi çocuklarım gibi göreceğimi ve onlarla ilgili her konuda elimden geleni yapacağımı söylemiştim. Her zaman çocuklarla ilgili sorumluluklarımızın farkında oldum. Onlar benimle birlikte olmadıkça asla uzak yerlere, çekime gitmem. Mesela altı aylık bir çekim için Avustralya’ya gidip evimizden uzaklaşmam. Hiçbir şeyin bizi birbirimizden koparamayacağını düşünüyorum.

Hiç kızlarınızın erkek arkadaşlarıyla tanıştınız mı?

- Evet... En küçük kızımızın erkek arkadaşıyla tanıştım geçenlerde. Onu içeri davet ettim, bize sadece “merhaba” dedi ve dışarı çıktılar. Gecenin sonunda da onu eve bıraktı, yani çok doğru davrandı. Bu, beni umutlandırıyor.

TWITTER’DA BULUNMAK BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Kendinize karşı daha dürüst olmanız gerektiğini öğrendiğinizi söylemiştiniz.


- Olayların insanlar üzerinde nasıl etkili olduğunun farkına vardım. Eskiden sadece kendime karşı sorumluluklarım vardı. şimdiyse bir eş olarak, bir baba olarak ve sosyal anlamda insanların bir şeyler beklediği biri olarak sorumluluklarım var.

Zaten sosyal sorumluluk projelerinin de vazgeçilmez isimlerindensiniz.

- Elimden geldiğince... Ekolojik sistem ve mülteci sorunlarıyla ilgili yardım kuruluşları ile bazı çalışmalar yürütüyorum.

Twitter’da çok fazla takipçisi olan birisiniz. Bu ortama nasıl girdiniz?

- Twitter çok değerli bir alan çünkü çok fazla insanla hızlı bir şekilde iletişim halinde olabiliyorsunuz. Fanlarımla sürekli iletişim halinde olmak ve bilgi akışını sağlamak benim için çok önemli.

Haberin Devamı

NATALIE PORTMAN’LA OLAN SEKS SAHNELERİMDEN MEMNUN KALMADIM

Filmlerinizde genelde fiziksel görünüşünüz ön planda oluyor. Formunuzu korumak için özel olarak çalışıyor musunuz?


- O özelliğimi kaybettim. “No Strings Attached”de Natalie Portman’la olan seks sahnelerimizden memnun olduğumu söyleyemem. Bunu söylememin ilginç olduğunu biliyorum ama vücudum, 20’li yaşlarımdaki gibi değil.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!